ΕΟΚ

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στο SPORT24 για τον οικονομικό έλεγχο στην ΕΟΚ: "Δεν συμφωνώ με τον δρόμο που ακολουθείται, χρειάζεται ενότητα"

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος INTIME

Με δήλωσή του στο SPORT24 ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, υποστήριξε ότι ο έλεγχος που ζήτησε ο νυν πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος για συμβάσεις της τελευταίας 8ετίας είναι ανεδαφικός.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, με αφορμή τα ασφαλιστικά μέτρα της Promo Sport για τα οποία μετέβη εκτάκτως την Παρασκευή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, κινεί διαδικασίες ελέγχου πολλών εκ των συμβάσεων της ΕΟΚ για την προηγούμενη οκταετία.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας θεωρεί ότι δεν έχουν ακολουθηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες και ζητά από ανεξάρτητο φορέα ορκωτών λογιστών το ξεψάχνισμα πλήθος συμφωνιών της πρώην διοίκησης με τρίτους.

Το SPORT24 επικοινώνησε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, που ηγείτο των προηγούμενων διοικητικών σχημάτων, και ζήτησε την άποψή του. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΚ ανέφερε αρχικά ότι "δεν θέλω να εμπλακώ σεβόμενος το άθλημα. Αυτή είναι άλλωστε, η γενικότερη θέση μου" και ισχυρίστηκε επί του ζητήματος πως "είναι θέματα που έχουν εγκριθεί και έχουν γίνει έλεγχοι από Γενικές Συνελεύσεις Για το καλό του αθλήματος δεν συμφωνώ με τον δρόμο που ακολουθείται. Πάνω απ' όλα είναι η ενότητα".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ