ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Βαλένθια: Πρόβλημα στο γόνατο ο Μπράντον Ντέιβις, δύσκολα με Ολυμπιακό

Βαλένθια: Πρόβλημα στο γόνατο ο Μπράντον Ντέιβις, δύσκολα με Ολυμπιακό
Ο Μπράντον Ντέιβις με τη φανέλα της Βαλένθια ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Πρόβλημα στην Βαλένθια με τον Μπράντον Ντέιβις, καθώς όπως αναφέρει το ισπανικό μέσο Deportes COPE Valencia, ο παίκτης ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο και θα μείνει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Μπράντον Ντέιβις αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Βαλένθια με τη Μάλαγα και σύμφωνα με το ισπανικό μέσο Deportes COPE Valencia, ο παίκτης αναμένεται να μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα αναφέρει πως ο παίκτης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία προέκυψε πως ο Ντέιβις ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στο γόνατο.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως θα απουσιάσει από τα παρκέ για αρκετές εβδομάδες, κάτι το οποίο σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την 26η αγωνιστική της EuroLeague, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 8 Φεβρουαρίου (21:30).

Λίγες ώρες αργότερα η ισπανική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ανέφερε πως ο παίκτης έχει υποστεί διάστρεμμα στο αριστερό γόνατο και θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, αποφεύγοντας το χειρουργείο, με την εξέλιξη της κατάστασής του να σηματοδοτεί και την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ