ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Βαλένθια, Μούμπρου: "Είναι προφανές ότι χρειαζόμαστε προσθήκες"

Ο Άλεξ Μουμπρού στον πάγκο της Βαλένθια
Ο Άλεξ Μουμπρού στον πάγκο της Βαλένθια MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Ο Άλεξ Μούμπρου δεν κρύφθηκε πίσω από το δάκτυλό του, δηλώνοντας ότι η Βαλένθια έχει ανάγκη από προσθήκες λόγω των τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα.

Η Βαλένθια είναι σε δύσκολη θέση λόγω των μαζεμένων τραυματισμών. Λίγες στιγμές λοιπόν μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ από την Γρανάδα, ο Άλεξ Μούμπρου δήλωσε ξεκάθαρα ότι η ομάδα του ψάχνει για παίκτες.

"Είναι προφανές ότι χρειάζεται να προχωρήσουμε σε απόκτηση παικτών. Χρειαζόμαστε προσθήκες επειδή μας λείπουν παίκτες. Η ομάδα έχει ψάξει και δουλεύει πάνω σε αυτό" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός, δείχνοντας τις σκέψεις των "νυχτερίδων".

Ο προπονητής της Βαλένθια δεν μπορεί να υπολογίζει αυτό το διάστημα στους τραυματίες Τζάρεντ Χάρπερ, Βικτόρ Κλαβέρ και Σέμι Οτζελέγιε, ενώ ενδεχομένως να χάσει και τον Άλεξ Ίνγκλις, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στον αγώνα με την Γρανάδα. Δεδομένοι ότι οι τρεις τελευταίοι είναι φόργουορντ, αυτό υποχρέωσε την Βαλένθια να κινηθεί για την απόκτηση του Τζάστιν Άντερσον και τελικά να συμφωνήσει μαζί του.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ