ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Βαλένθια μεταγραφές: Επέκτεινε το συμβόλαιο του Οτζελέγε μέχρι το 2026

Βαλένθια μεταγραφές: Επέκτεινε το συμβόλαιο του Οτζελέγε μέχρι το 2026
Ο Κρισ Τζόουνς και ο Σέμι Οτζελέγε με τη φανέλα της Βαλένθια ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Σημαντική κίνηση από την Βαλένθια, που ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Σέμι Οτζελέγε (30 χρονών, 2.01 μέτρα) μέχρι το 2026, προλαβαίνοντας πιθανούς μνηστήρες.

Ο Σέμι Οτζελέγε (30 χρονών, 2.01 μέτρα) θα φοράει την φανέλα της Βαλένθια μέχρι το 2026. Την είδηση της επέκτασης του συμβολαίου του έκανε γνωστή η ισπανική ομάδα με ανακοίνωσή της, δένοντας έτσι για τα επόμενα δύο χρόνια τον δυναμικό φόργουορντ.

Ο Οτζελέγε ήταν δεδομένο ότι θα αποτελούσε στόχο αρκετών ομάδων το προσεχές καλοκαίρι, ειδικά από την στιγμή που δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η Βαλένθια θα αγωνίζεται στην EuroLeague. Οι "νυχτερίδες" ωστόσο φρόντισαν να κινηθούν γρήγορα και να επεκτείνουν το συμβόλαιό του, κάτι που σημαίνει ότι αν θέλει πλέον κάποια ομάδα να τον αποκτήσει θα πρέπει να μιλήσει με την Βαλένθια.

Την φετινή σεζόν ο Οτζελέγε έχει 12.9 πόντους και 4.9 ριμπάουντ μέσο όρο με 42.1% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ στην EuroLeague είχε 13.3 πόντους και 4.4 ριμπάουντ μέσο όρο με 47.1% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ