EUROLEAGUE

Βαλένθια: Αμφίβολη η συμμετοχή του Κέβιν Πάνγκος στο ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR

Βαλένθια: Αμφίβολη η συμμετοχή του Κέβιν Πάνγκος στο ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR
MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Ο Κέβιν Πάνγκος παραμένει αμφίβολος για την αυριανή (5/1, 21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) αναμέτρηση Βαλένθια - Παναθηναϊκός AKTOR για την 19η αγωνιστική της Euroleague. "Ομάδα φτιαγμένη για να βρίσκεται στην κορυφή" χαρακτήρισε το τριφύλλι ο Άλεξ Μουμπρού.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR παραμένει στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει τη Βαλένθια στην Fonteta (05/01, 21.30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) για την 19η αγωνιστική της EuroLeague, με τους πορτοκαί να μην μπορούν κατά πάσα πιθανότητα να βασιστούν στις υπηρεσίες του Κέβιν Πάνγκος (10.4 πόντοι, 2 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ).

Ο Καναδός γκαρντ παραμένει αμφίβολος για την μονομαχία με τους πράσινους, αφού ακόμα θεωρείται ανέτοιμος μετά την μεταγραφή του στην ομάδα του Άλεξ Μουμπορού, από την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο προπονητής της Βαλένθια τόνισε ότι ο Παναθηναικός AKTOR αποτελεί μια ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή, ενώ επισήμανε ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν εκείνη που δυσκόλεψε περισσότερο από κάθε άλλη το σύνολό του στον πρώτο γύρο της EuroLeague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άλεξ Μουμπρού:

"Είναι μια ομάδα (σ.σ. ο Παναθηναικός AKTOR) που παίζει σπουδαίο μπάσκετ, με πολύ ταλέντο σε όλες τις θέσεις. Με παίκτες με physicality, σαν τον Λέσορ. Έχουν πολλούς βαθμούς, μια ομάδα ξεκάθαρα φτιαγμένη για να βρίσκεται στην κορυφή και η ομάδα με την οποία δυσκολευτήκαμε περισσότερο να παίξουμε στον πρώτο γύρο. Εκεί κυριάρχησαν και δεν ξέραμε πώς να βρούμε λύσεις.

Ξεκίνησαν διστακτικά, αλλά παίζουν πολύ καλό μπάσκετ εδώ και αρκετές εβδομάδες και ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο και περίπλοκο παιχνίδι. Έχουμε μια ομάδα με βάθος και οποιοσδήποτε μπορεί να μπει ανά πάσα στιγμή. Θα προσπαθήσουμε να συμπεριλάβουμε αυτούς με τα πιο φρέσκα πόδια και αυτούς που είναι σωματικά σε καλύτερη κατάσταση για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν αυτό το δύσκολο παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ