Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Β' Εθνική: Στον Έσπερο Καλλιθέας ο Γκαγκαλούδης

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης με την φανέλα του Αμαρουσίου
Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης με την φανέλα του Αμαρουσίου INTIME

Στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και τον Έσπερο Καλλιθέας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Γκαγκαλούδης. Μήνυμα στήριξης από τον νέο συμπαίκτη του, Χριστόδουλο Καράβολα.

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Έσπερο Καλλιθέας, φορώντας την φανέλα του στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Ο βετεράνος γκαρντ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από το Μαρούσι, με τον νέο συμπαίκτη του, Χριστόδουλο Καράβολα, να τονίζει με post του στα social media ότι θα είναι στο πλευρό του.

Συγκεκριμένα, ο Καράβολας ανέβασε μία κοινή φωτογραφία τους από την προπόνηση του Έσπερου, γράφοντας:

"Είμαι δίπλα στον Γιάννη, στηρίζω τον Γιάννη από ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. Λάθη όλοι έχουμε κάνει, κι εγώ έχω κάνει αρκετά. Λίγοι ήταν όμως εκείνοι, βασικά μετρημένοι, που με στήριξαν, με αγκάλιασαν και μου έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία να πάω παρακάτω. Έτσι κι εγώ θέλω να βοηθήσω αυτόν τον άνθρωπο, τον φίλο μου τον Γιάννη, να γίνει καλύτερος άνθρωπος για τον εαυτό του, τους γονείς του και το παιδάκι του

Ό,τι γίνεται στα αποδυτήρια, λύνεται εκεί. Δεν βγαίνει παραέξω. Έτσι κάνουνε οι πραγματικές οικογένειες. Δείξατε μερικοί πόσο σκ@τόψυχοι ήσασταν.

Όταν ο Γκάγκα έτρεχε στα κανάλια και έμπαινε μπροστά, πήγαινε στον Αυγενάκη και έκραζε τον Χαρδαλιά δημόσια για να μη χάσετε όλοι τη δουλειά σας και να μην κάνετε delivery ήταν καλός, ε; Και στην πρώτη στραβή τον στραβώσατε και τον ξεφτιλίσατε δημόσια. Και δεν σκεφτήκατε ότι έχει ένα παιδάκι και μια οικογένεια από πίσω του".

Δείτε το σχετικό post:

Το post του Χριστόδουλου Καράβολα
Το post του Χριστόδουλου Καράβολα ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΒΟΛΑΣ
TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ