ΑΡΗΣ

Τζεβελέκης: "Τελεία στην κακή εικόνα"

Τζεβελέκης: "Τελεία στην κακή εικόνα"
Τζεβελέκης

Ο Άρης είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με το Μαρούσι με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, τόνισε: " Η εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρό αδικεί τις πραγματικές της δυνατότητες, αλλά και την ποιότητα σας ως παίκτες. Τόσο η διοίκηση, όσο και ο κόσμος του Άρη συνεχίζουν να σας "αγκαλιάζουν" και να σας περιβάλλουν με αγάπη, κάτι που αποδεικνύεται από το χειροκρότημα τους ακόμη και έπειτα από τις ήττες.

Όπως όμως η Διοίκηση είναι συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της απέναντι σας, έτσι οφείλετε και εσείς να είστε συνεπείς απέναντι στην Διοίκηση, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Το να υπάρξει μια αγωνιστική "κοιλιά" κατά την διάρκεια της σεζόν είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό και αποτελεί κομμάτι του αθλητισμού. Η ιστορία όμως του Άρη, αλλά και η περηφάνια του λαού του δεν επιτρέπουν αυτή η εικόνα να συνεχιστεί άλλο.

Πρέπει να βάλουμε άμεσα μια τελεία σε αυτήν την κακή εικόνα και αύριο κόντρα στο Μαρούσι να επιστρέψουμε στις νίκες. Η Διοίκηση περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον προπονητή γύρω από τον οποίο πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι, προκειμένου να γίνουμε ξανά ο Άρης που χαρήκαμε στην αρχή της φετινής χρονιάς.

Να δείξουμε πάνω από όλα στο γήπεδο αυτό που πραγματικά είμαστε και αν μη τι άλλο στο ιστορικό Αλεξάνδρειο θα πρέπει να αγωνίζεστε δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων σας σεβόμενοι την ιστορία και τον κόσμο του συλλόγου





".

Μότολα: "Πρέπει να τα δώσουμε όλα"



Ο Χάνο Μότολα με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με το Μαρούσι. " Πρέπει να διαγράψουμε οριστικά από το μυαλό μας τις δύο τελευταίες εβδομάδες και να συνεχίσουμε όπως ακριβώς αρχίσαμε την σεζόν. Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες έλειπε το χαμόγελο από τα πρόσωπα μας και δεν θέλουμε να συνεχιστεί άλλο αυτό", τόνισε ο Φιλανδός φόργουορντ και συνέχισε:

Συγκεντρωνόμαστε καθαρά στην δική μας ομάδα. Το Μαρούσι μετά την αλλαγή προπονητή θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη, αλλά αν εμείς είμαστε ενωμένοι μέσα στο παρκέ και παίξουμε σκληρά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση τότε θα επιστρέψουν τα χαμόγελα.

Είχαμε πολύ κακή απόδοση στον αγώνα με την Ολύμπια Μιλάνο και χρειαζόμαστε πάση θυσία τη νίκη. Δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να απογοητευόμαστε γιατί υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη και οφείλουμε να κοιτάμε μπροστά.

Το Μαρούσι είναι μια ομάδα που μάχεται σκληρά και σίγουρα δεν είναι ποτέ εύκολο να κερδίζει κανείς εκτός έδρας όταν παίζει σε ένα Πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου όπως είναι το ελληνικό. Είναι γνωστό σε όλους ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, αλλά επαναλαμβάνω πως όλα εξαρτώνται από εμάς. Ο καθένας μας πρέπει να τα δώσει όλα σε ατομικό επίπεδο και όλοι μαζί να συνεργαστούμε για να επιστρέψουμε στις νίκες



".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ