ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Τζέριαν Γκραντ: "Να πάρω και τους δύο τίτλους με τον Προμηθέα, γι' αυτό βρίσκομαι εδώ"

Ο Τζέριαν Γκραντ με τη φανέλα του Προμηθέα
Ο Τζέριαν Γκραντ με τη φανέλα του Προμηθέα EUROKINISSI

Ο Τζέριαν Γκραντ είναι εδώ και δύο μήνες στον Προμηθέα και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην COSMOTE TV, αναφέρθηκε στους στόχους που θέλει να πετύχει με τους Πατρινούς (VIDEO).

Για τις φιλοδοξίες αλλά και τους στόχους που θέλει να πετύχει με τη νέα του ομάδα, τον Προμηθέα, μίλησε ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην COSMOTE TV, τόνισε πως βρίσκεται εδώ για να κατακτήσει και τους δύο τίτλους με τους Πατρινούς.

"Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και η παρουσία του αδελφού μου οπωσδήποτε με βοηθάει στο να προσαρμοστώ ταχύτερα και καλύτερα. Θέλω τίτλους, για το λόγο αυτό βρίσκομαι εδώ, για να βοηθήσω να έρθουν πολλές νίκες και δύο τίτλοι", δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ: ταν σίγουρα μια νίκη που έδειξε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι στον οποιονδήποτε. Από τη στιγμή που το κάναμε απέναντι στην καλύτερη ελληνική ομάδα, ήταν οπωσδήποτε σημαντικό για την ομάδα μας. Εκείνο ήταν το δεύτερο ή το τρίτο παιχνίδι μου στην Ελλάδα. Έκτοτε ρώτησα για τους κανονισμούς, οπότε ξέρω.

Ο Τζερέι γυρίζει και μου λέει: «Αδελφέ τι είναι αυτά που κάνεις;»

Του απάντησα, «τι με ρωτάς, δε μου έχεις πει τίποτα για τους κανονισμούς στην Ευρώπη, απολύτως τίποτα.»

Ο ίδιος μου ο αδελφός που με έφερε στην Ευρώπη δε μου έχει τίποτα για τους κανονισμούς".

Για τη γνώμη του όσον αφορά το Ευρωπαϊκό μπάσκετ: "Είναι καλό. Είχα ακούσει πως η Ευρώπη είναι η δεύτερη καλύτερη πίσω από το ΝΒΑ. Είμαι εδώ για να παίξω όπως μπορώ απέναντι στους καλύτερους".

Από την άλλη, ο Τζεράι Γκραντ τόνισε: "Εσύ πρέπει να διαβάσεις το βιβλίο με τους κανονισμούς αδελφέ. Εσένα γιατί σε έχω τότε; Είσαι εδώ 10 χρόνια και είναι τρελό το ότι δεν μου το είπες.

Με απασχολεί το παρόν. Βρίσκομαι στην Πάτρα αυτή τη στιγμή και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, όπως και για το ότι βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Η προσοχή μου είναι στραμμένη αποκλειστικά στο τι συμβαίνει τώρα".

Πόσο σε βοήθησε ο αδελφός σου να πάρεις την απόφαση να υπογράψεις στον Προμηθέα;

"Πάρα πολύ. Προφανώς με είχε ενημερώσει για την Ευρώπη και για διαφορετικές ομάδες, όμως για μένα, στην πρώτη μου ευρωπαϊκή παρουσία, θα ήταν σημαντικό να είμαι άνετος παίζοντας δίπλα στον αδελφό μου.

Με διαβεβαίωσε πως ο οργανισμός του Προμηθέα είναι ένας από αυτούς που θα με βοηθούσαν να προσαρμοστώ στην Ευρώπη.

Πρόκειται για την κορυφαία αθλητική λίγκα στον πλανήτη. Αυτός είναι ένας στόχος για τον οποιονδήποτε παίζει μπάσκετ, το να βρεθεί εκεί. Όπως προείπα όμως, η συγκέντρωσή μου αφορά στην παρουσία μου στην Ευρώπη και στο παρόν. Είμαι εδώ και παίζω μπάσκετ εδώ".

Το σχόλιό σου για το Μάκη Γιατρά;

"Είναι εξαιρετικός μαζί μου, έχω ακούσει τρελές ιστορίες για προπονητές στην Ευρώπη, σε διάφορες ομάδες, όμως αποτελεί ως τώρα σπουδαία εμπειρία. Έχω δει μερικές από τις εκρήξεις του, απλά επειδή μιλάει ελληνικά δεν καταλαβαίνω τι λέει. Αντιλαμβάνεσαι όμως πότε μας «γκαζώνει» και πότε μας «χειροκροτεί»".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ