ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ

Τζέισον Κιντ για Ντόντσιτς: "Να σταματήσει να μιλάει στους διαιτητές, δεν μας ευνοεί αυτό ως ομάδα"

Ο Τζέισον Κιντ με τον Λούκα Ντόντσιτς
Ο Τζέισον Κιντ με τον Λούκα Ντόντσιτς 2021 MICHAEL AINSWORTH/AP PHOTO

Για τον Λούκα Ντόντσιτς και την τάση του Σλοβένου σταρ να μιλάει στους διαιτητές την ώρα του αγώνα, μίλησε ο προπονητής των Μάβερικς Τζέισον Κιντ, τονίζοντας πως αυτό δεν ευνοεί την ομάδα.

Οι Μάβερικς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς με 107-91 και για ακόμα ένα ματς ο Λούκα Ντόντσιτς επιχείρησε να μιλήσει στους διαιτητές την ώρα του αγώνα και να εκφράσει τα παράπονά του για ορισμένα σφυρίγματα. Αντίθετος με μία τέτοια κίνηση παρουσιάστηκε ο προπονητής της ομάδας του Ντάλας, Τζέισον Κιντ, ο οποίος ανέφερε πως τέτοιες κινήσεις του Ντόντσιτς δεν ευνοούν την ομάδα και πως θα πρέπει να τις σταματήσει.

Παράλληλα ο head coach των Μάβερικς τόνισε πως ο Σλοβένος σταρ της ομάδας θα πρέπει να αρχίσει να παίζει πιο ομαδικά, ενώ επισήμανε πως με το να μιλάει στους διαιτητές δεν θα πάρει παραπάνω σφυρίγματα.

"Θα πήγαινα περισσότερο στο 5 εναντίον 5 παιχνίδι", ανέφερε αρχικά ο Κιντ. "Δεν θα πάρει παραπάνω σφυρίγματα ο Ντόντσιτς. Οι διαιτητές δεν σταματούν το παιχνίδι για να αλλάξουν την απόφασή τους. Πρέπει να καταλάβει πως υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος γι αυτά προκειμένου να μιλήσει στους διαιτητές.

Όταν το παιχνίδι παίζεται η άμυνά μας στο transition είναι κάτι που έχουμε συζητήσει ότι πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Άμα μιλάμε και προσπαθούμε να αλλάξουμε γνώμη στους διαιτητές κατά τη διάρκεια του αγώνα, αυτό δεν ευνοεί την ομάδα αλλά μας κάνει κακό. Κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν λίγο πιο σοβαρά. Νομίζω ότι γενικά σαν ομάδα θα γίνουμε καλύτεροι ως προς το πότε πρέπει να μιλάμε στους διαιτητές, όχι μόνο ο Λούκα".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ