EUROLEAGUE

Μάικ Τζέιμς και Κέβιν Σεραφέν κράζουν την Μπαρτσελόνα λόγω Ερτέλ

Ο Μάικ Τζέιμς σε αγώνα της ΤΣΣΚΑ με την Μπάγερν την σεζόν 2020/21
Ο Μάικ Τζέιμς σε αγώνα της ΤΣΣΚΑ με την Μπάγερν CSKA MOSCOW BC / TWITTER

Ο Μάικ Τζέιμς ξέσπασε στο twitter εναντίον της Μπαρτσελόνα λόγω όσων γίνονται με τον Ερτέλ, με τον πρώην παίκτη των Καταλανών, Κέβιν Σεραφέν, να συμφωνεί μαζί του λέγοντας πως δεν εκπλήσσεται από την συμπεριφορά τους.

Το σκηνικό ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Τομά Ερτέλ έχει ξεφύγει πλέον μετά την αποκάλυψη ότι ο Γάλλος μιλούσε με την Ρεάλ και την απόφαση των Καταλανών να μην τον αφήσουν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Κωνσταντινούπολη, κάτι που οδήγησε στο ξέσπασμα του Μάικ Τζέιμς και του Κέβιν Σεραφέν.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναίκού ήταν αυτός που έκανε την αρχή υπό το φως της είδησης ότι η Μπαρτσελόνα δεν αφήνει τον Ερτέλ να πάει στην Ρεάλ, γράφοντας πως "δεν σε θέλουμε στην ομάδα και θέλουμε να φύγεις, αλλά μπορείς να πας μόνο εκεί που σου λέμε... Δεν είναι δικτατορία. Αν δεν με θες, άσε με να φύγω και θα αποφασίσω εγώ τι είναι καλύτερο για την οικογένειά μου".

Ο Τζέιμς ωστόσο δεν έμεινε εκεί, αφού μετά από λίγα λεπτά ενημερώθηκε για την κίνηση των Καταλανών να μην αφήσουν στον Ερτέλ να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της επιστροφής από Κωσταντινούπολη για Βαρκελώνη, γράφοντας πως "αναρωτιέμαι πώς δεν τον άφησαν να μπει στο αεροπλάνο. Πάντα έβλεπα την Μπαρτσελόνα να έχει υψηλά στάνταρ στην EuroLeague, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ντροπιαστικό, αλήθεια". Και τότε ήταν που ο - πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα - Κέβιν Σεραφέν έριξε και άλλο αλάτι στην πληγή, απαντώντας σχετικά "Λοιπόν, άλλαξε τον τρόπο που τους βλέπεις. Δεν εκπλήσσομαι με ό,τι έγινε".

Όπως γίνεται σαφές, το θέμα πλέον έχει πάρει διαστάσεις και όλοι αναμένουν την συνέχεια.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ