ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σοκαρίστηκαν στη Μπαρτσελόνα, ο Ερτέλ δεν μιλούσε με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά με τη Ρεάλ

Ο Τομά Ερτέλ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό
Ο Τομά Ερτέλ EUROKINISSI

Ο Τομά Ερτέλ είχε πει στους παράγοντες της Μπαρτσελόνα ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Φενέρμπαχτσε, εκείνοι ήταν έτοιμοι να τον αποδεσμεύσουν, μέχρι τη στιγμή που έμαθαν ότι ο Γάλλος ήταν κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Λίο Βέστερμαν, για τη θέση του αναπληρωματικού πόιντ γκαρντ πίσω από τον Νικ Καλάθη, πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, όμως, οι Καταλανοί ίσως κάνουν πίσω μετά από την διαπίστωση πως ο Τομά Ερτέλ δεν βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά με τη Ρεάλ Μαδρίτης που ήταν μάλιστα και σε αρκετά προχωρημένο στάδιο!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι παράγοντες της Μπαρτσελόνα δεν θέλουν να πληρώσουν buy-out στον Γάλλο πλέι μέικερ και εκείνος να καταλήξει στους αντιπάλους τους, με αποτέλεσμα και οι δύο περιπτώσεις να έχουν μπει αυτή τη στιγμή στον πάγο. Μέχρι νεωτέρας. Ο Βέστερμαν αποχώρησε από τη Φενέρ, η Ζάλγκιρις δεν ήθελε να δώσει στους Καταλανούς τον Τόμας Γουόκαπ και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αισθάνεται τα χέρια του δεμένα όσο ο Ερτέλ παραμένει στο ρόστερ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ