ΜΟΝΑΚΟ

Τζέιμς: "Αγαπώ τον Μπάνκι αλλά διαφωνώ, δουλεύεις και το σώμα σου θα ανταποκριθεί"

Τζέιμς: "Αγαπώ τον Μπάνκι αλλά διαφωνώ, δουλεύεις και το σώμα σου θα ανταποκριθεί"
AS MONACO BASKET

Ο Λούκα Μπάνκι εξέφρασε την άποψη ότι το φορτωμένο πρόγραμμα αγώνων σκοτώνει το παιχνίδι και ο Μάικ Τζέιμς εξέφρασε στην αντίθεση άποψη, διαφωνώντας με τον Ιταλό προπονητή.

Ο Λούκα Μπάνκι τοποθετήθηκε, μετά την αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια με αντίπαλο τη Νάπολι, για το φορτωμένο πρόγραμμα των αγώνων που καλούνται να δίνουν οι ομάδες και ο Μάικ Τζέιμς απάντησε στις δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού, εκφράζοντας την αντίθετη άποψη.

Το θέμα των δηλώσεων αφορούσαν το γεγονός ότι οι ομάδες δίνουν πολλά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα σε διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις, με τον Αμερικανό σκόρερ να διαφωνεί με τον Μπάνκι.

Ο Τζέιμς τόνισε πως οι παίκτες πρέπει να προετοιμάζουν το σώμα τους στην offseason και να το ενισχύουν κατά τη διάρκεια της σεζόν, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις συνεχόμενες αναμετρήσεις.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μάικ Τζέιμς:

"'Αγαπώ τον κόουτς Μπάνκι, αλλά πρέπει να διαφωνήσω. Προετοιμάζεις το σώμα σου στην offseason και το ενισχύεις κατά τη διάρκεια της σεζόν για να βγάλεις τη σεζόν. Δουλεύεις και το σώμα σου θα ανταποκριθεί. Προφανώς υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις για αυτό, αλλά είναι λιγότερες. Οι παίκτες πρέπει να βάλουν δουλειά"

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ