ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Μπάνκι: "Αυτό το φορμάτ σκοτώνει το παιχνίδι και θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παικτών"

Μπάνκι: "Αυτό το φορμάτ σκοτώνει το παιχνίδι και θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παικτών"
VIRTUS SEGAFREDO BOLOGNA

Ο Λούκα Μπάνκι προχώρησε σε δηλώσεις μετά την αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια με αντίπαλο τη Νάπολι για το ιταλικό πρωτάθλημα και σχολίασε το πρόγραμμα των αγώνων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "αυτό το φορμάτ σκοτώνει το παιχνίδι".

Η Βίρτους Μπολόνια επικράτησε της Νάπολι με 101-89 για το ιταλικό πρωτάθλημα και μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο τεχνικός των νικητών, Λούκα Μπάνκι, αναφέρθηκε στο ζήτημα του προγράμματος των ομάδων, κάνοντας λόγο για ένα "φορμάτ που σκοτώνει το παιχνίδι".

Ο Ιταλός προπονητής αναφέρεται προφανώς στο φορτωμένο πρόγραμμα των αγώνων, όπου οι ομάδες καλούνται να δώσουν πολλές αναμετρήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω των εγχώριων και διεθνών διοργανώσεων.

Η Μπολόνια μετά το παιχνίδι της εντός συνόρων, στρέφει την προσοχή της στην διαβολοβδομάδα της EuroLeague, όπου αντιμετωπίζει κατά σειρά την Μπαρτσελόνα (31/1, 21:30) και την Παρτίζαν (2/2, 21:30).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός προπονητής:

"Αυτό το φορμάτ σκοτώνει το παιχνίδι και θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παικτών, θα έπρεπε να το συζητούσουμε, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει θέληση για να ακούσουν. Έχουμε σημαντικές διοργανώσεις μπροστά μας, αλλά πρέπει να έχουμε τη διαύγεια να αναλύσουμε την κατάσταση με μία μεγαλύτερη ματιά από τα σχεδόν 80 παιχνίδια τη σεζόν".

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ