NBA

Τζαζ - Κλίπερς: Το τρελό φινάλε και η τάπα του Γκομπέρ στον Μόρις που σφράγισε την νίκη της Γιούτα

Ο Γκομπέρ κόβει τον Μόρις στο φινάλε του Game 1 ανάμεσα σε Τζαζ και Κλίπερς
Ο Γκομπέρ κόβει τον Μόρις στο φινάλε του Game 1 ανάμεσα σε Τζαζ και Κλίπερς PRINTSCREEN

Το τρίποντο του Τζορτζ. Η χαμένη επίθεση του Μίτσελ. Η τάπα του Γκομπέρ στον Μόρις στο τέλος του αγώνα. Δείτε το συγκλονιστικό φινάλε στην νίκη των Τζαζ με 112-109 επί των Κλίπερς στο Game 1 της σειράς.

Οι Τζαζ νίκησαν με 112-109 τους Κλίπερς στο Game 1 του δεύτερου γύρου των playoffs, κάνοντας το 1-0 στην σειρά. Για να έρθει όμως η νίκη χρειάστηκε ένα φινάλε-θρίλερ.

Με το σκορ στο 112-106 και 49.5 δευτερόλεπτα για το φινάλε οι Κλίπερς είχαν την μπάλα, με τον Λιουκ Κενάρντ να αστοχεί σε τρίποντο, αλλά την μπάλα να καταλήγει στον Πολ Τζορτζ, ο οποίος με δικό του τρίποντο έκανε το 112-109. Οι Τζαζ ακολούθως πήραν την μπάλα, με τον Ντόνοβαν Μίτσελ να αστοχεί σε δύσκολο σουτ από τα 6 μέτρα, με την τελευταία επίθεση να ανήκει στους Κλίπερς. Και τότε έγινε η φάση του αγώνα.

Οι Τζαζ έπαιξαν την τέλεια άμυνα, άλλαζαν σε όλα τα σκριν και δεν άφησαν ελεύθερο σουτ στους Τζορτζ και Λέοναρντ. Ο τελευταίος, όντας καλά κλεισμένος από τον Τζο Ινγκλς, πάσαρε τελικά στον Μάρκους Μόρις στην γωνία, με τον έμπειρο φόργουορντ να έχει τον Ρούντι Γκομπέρ πάνω του και να κάνει πρώτα μία προσποίηση και μία ντρίμπλα πριν σουτάρει. Ο Γάλλος όμως διάβασε σωστά την φάση και έκοψε τον Μόρις, κλειδώνοντας την νίκη των Τζαζ.

Δείτε το VIDEO με τα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ