ΠΑΟΚ

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Λάζαρος Αγαδάκος

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Λάζαρος Αγαδάκος
Αγαδάκος

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Λάζαρος Αγαδάκος όσον αφορά τον τραυματισμό του στο χθεσινό παιχνίδι στο κλειστό της Νεάπολης στην Λάρισα με την ΑΕΛ 1964-ΓΣ στο 3΄ στον αριστερό του αγκώνα. Συγκεκριμένα μετά την σημερινή εξέταση που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι υπέστη ένα αιμάτωμα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός και αύριο ώστε από την Τρίτη να επανέλθει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Όσο για τον Κώστα Πιλαφίδη; Χθες στο κλειστό της Νεάπολης στην Λάρισα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ 1964-ΓΣ μπορεί να έκατσε στον πάγκο της ομάδας του ΠΑΟΚ αλλά όχι στην άκρη του παρά το γεγονός ότι από το πρωί της Παρασκευής – μια μέρα δηλαδή πριν – είχε διαδεχτεί τον Μπάνε Πρέλεβιτς που δεν αποτέλεσε παρελθόν από τον «Δικέφαλο» αλλά αναλαμβάνοντας χρέη τζένεραλ μάνατζερ.

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ μπορεί να μην βρέθηκε στην άκρη του πάγκου αλλά παρόλα αυτά κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα μιλούσε με τον υπηρεσιακό τεχνικό της ομάδας, Φώτη Τακιανό, αλλά και ορισμένους παίκτες ενώ μετά το τέλος του αγώνα υπογράμμισε ότι: "Η ομάδα είχε συγκέντρωση κυρίως στο δεύτερο μέρος. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά αυτός είναι γεμάτος... αγκάθια. Χρειάζεται δουλειά, κάποιοι παίκτες έχουν ψυχολογικό πρόβλημα και πρέπει να προσπαθήσουμε να το λύσουμε". Ο Κώστας Πιλαφίδης σήμερα είχε μία συνάντηση με τον Μπάνε Πρέλεβιτς αλλά και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ - Τακιανό και Ράτζεν - προκειμένου να συζητήσουν τι μέλλει γενέσθαι.

Είναι βέβαιο ότι η φιλοσοφία με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θα είναι διαφορετική σε σχέση με την μέχρι σήμερα ενώ δεν αποκλείεται να συζητηθούν και οι πιθανότητες αγωνιστικών αλλαγών με προσθήκες παικτών κάτι που σημαίνει ότι αν συμβεί θα έχει να κάνει μόνο με την επιλογή κάποιου εκ των ελεύθερων Ελλήνων παικτών. Ο λόγος; Πολύ απλά έχει να κάνει με το ότι οι θέσεις του κοινοτικού καρέ (Σέκουλιτς, Τόμας, Σκεπάνοβιτς και Πάσαλιτς) και των δύο ξένων (Πάνκο και Άλεν) στην ομάδα του ΠΑΟΚ έχουν καλυφθεί.

Στην περίπτωση όμως που τεθεί θέμα αλλαγής κάποιου εξ αυτών, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι οριστικό μέχρι στιγμής, ο πρώτος πάντως που ενδεχομένως κινδυνεύσει η θέση του να είναι ο Τόμας αφού όμως πρώτα βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην θέση του πλέι μέικερ από την Ευρώπη με την περίπτωση όμως του Γέρετιν της Μπουντούτσνοστ να φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη. Οι προσεχείς μέρες λοιπόν και με βάση την εικόνα που θα έχει ο Πιλαφίδης στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ που θα διεξαχθούν στο Ιβανώφειο όπως και την επόμενη βδομάδα θα του επιτρέψουν να έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το σύνολό του.

Όσο για το πρόβλημα που έχει προκύψει στην θέση του πλέι μέικερ είναι απόρροια της απόφασης του Νταμίρ Μουλαομέροβιτς γύρω από τον οποίο στηνόταν η ομάδα όλο το καλοκαίρι να συνεχίσει τελικά την καριέρα του στον Ολυμπιακό αφότου έλυσε το συμβόλαιό του με τον Πανελλήνιο.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ