ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Φίλος του Μάικ Τζέιμς αποκάλυψε ότι ο Αμερικανός αποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Μάικ Τζέιμς με τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πριν από παιχνίδι για την EuroLeague
Ο Μάικ Τζέιμς με τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας CSKA MOSCOW BC / TWITTER

Φίλος και πρώην συνεργάτης του Μάικ Τζέιμς έγραψε στο Twitter πως ο Αμερικανός σούπερ σκόρερ αποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δεν έχει δικαίωμα να μετακομίσει σε άλλη ομάδα της EuroLeague.

Λίγες ημέρες μετά από το επεισόδιο στα αποδυτήρια, μετά από την εντός έδρας ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, λίγες ώρες μετά από το unfollow στους πάντες, ο Μάικ Τζέιμς φαίνεται πως αποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για την κηδεία του παππού του, γεγονός από το οποίο λέγεται πως ξεκίνησαν όλα.

Φίλος του Αμερικανού, ο Φαμπρίτσιο Λορέντζι που εργάστηκε ως team manager της Ομέγκνα, της πρώτης ομάδας του Τζέιμς στην Ευρώπη, έγραψε στο Twitter πως "η ιστορία τελείωσε. Ο Μάικ αποχωρεί από τη Μόσχα", με αποτέλεσμα να επιβεβαιώνει ουσιαστικά αυτό που ακουγόταν ως φήμη εδώ και ημέρες. Πως το γυαλί ανάμεσα στον Τζέιμς και την ΤΣΣΚΑ ράγισε οριστικά.

Φίλος του Μάικ Τζέιμς αποκάλυψε ότι ο Αμερικανός αποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Δημήτρης Ιτούδης είχε αφήσει τον Αμερικανό εκτός αποστολής για το ματς με τη Μπασκόνια στα μέσα Νοεμβρίου, όταν έγινε το πρώτο επεισόδιο ανάμεσά τους, έκτοτε ο Τζέιμς ήταν ασταμάτητος και πλέον μένει να δούμε δύο πράγματα: που θα μετακομίσει (δεν έχει δικαίωμα να παίξει σε άλλη ομάδα της EuroLeague) και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στην ΤΣΣΚΑ.

Ο Τζέιμς έχει φέτος 19.9 πόντους από 51.4% στο δίποντο, 37.8% στο τρίποντο και 80.6% στις βολές, μαζί με 3.5 ριμπάουντ, 5.8 ασίστ, ένα κλέψιμο, 20.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης και 4.8 κερδισμένα φάουλ ανά 31:04 συμμετοχής σε 20 αγώνες. Όπως φαίνεται, δεν ακολούθησε την αποστολή για το Βερολίνο και πλέον αναμένονται οι επίσημες εξελίξεις.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ