EUROLEAGUE

Εξέπνευσε η διορία της EuroLeague για μεταγραφή από μια ομάδα σε άλλη

Εξέπνευσε η διορία της EuroLeague για μεταγραφή από μια ομάδα σε άλλη
Ο Τομά Ερτέλ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα EUROKINISSI

Παίκτες εκτός EuroLeague μπορούν πλέον να κοιτάζουν οι 18 ομάδες της διοργάνωσης, καθώς εξέπνευσε η διορία για "εσωτερικές" μεταγραφές. Επόμενο deadline και τελευταίο, η 24η Φεβρουαρίου.

Ο Λίο Βέστερμαν πρόλαβε το deadline και οι μεταγραφές από μία ομάδα της EuroLeague σε άλλη ολοκληρώθηκαν στις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης (6/1) με αποτέλεσμα όποια ομάδα θέλει να προσθέσει αθλητή στο ρόστερ της να πρέπει να αναζητήσει από δεξαμενές του EuroCup, του Basketball Champions League, από τις ΗΠΑ και από τις εθνικές λίγκες.

Για παράδειγμα, αν αποχωρήσει από τη Βιλερμπάν ο Μουστάφα Φαλ, δεν μπορεί να συνεχίσει στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (τυχαίο το παράδειγμα), τουλάχιστον στη EuroLeague. Ούτως ή άλλως οι περισσότερες ομάδες που παρακολουθούν την αγορά, κοιτάζουν προς το ΝΒΑ καθώς υπάρχει μια μεγάλη δεξαμενή με αξιόλογους αθλητές που δεν βρήκαν δουλειά, παίκτες με εμπειρία όπως ο Τζέριαν Γκραντ που πήγε στον Προμηθέα κι ο Τάι Λόσον που θα φορέσει τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου.

Επόμενο και τελευταίο deadline είναι αυτό της 24ης Φεβρουαρίου, καταληκτική ημερομηνία για οποιαδήποτε προσθήκη παίκτη που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο της διοργάνωσης, σε κανονική περίοδο, playoffs και Final Four. Εξυπακούεται πως ο Τομά Ερτέλ δεν έχει πλέον δικαίωμα να παίξει σε άλλη ομάδα στη διάρκεια της σεζόν 2020/21, όταν και αν μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ