ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επικείμενη συμφωνία με τον Αλέρικ Φρίμαν

Ο Δημήτρης Ιτούδης στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ
Ο Δημήτρης Ιτούδης στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mozzart Sport, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Αλέρικ Φρίμαν για την ενίσχυση της περιφέρειας.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Αντρέι Βατούτιν δήλωσε πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει σταματήσει να ψάχνει στην αγορά για ακόμη έναν πόιντ γκαρντ, προκειμένου να κάνει πιο απλή τη ζωή της, εν όψει της συνέχειας της διοργάνωσης.

Το πρωί της Κυριακή 30 Ιανουαρίου προέκυψε δημοσίευμα που κάνει λόγο για επικείμενη συμφωνία με τον Αλέρικ Φρίμαν της Μπούρσασπορ. Ο 27χρονος πόιντ γκαρντ βρέθηκε πέρσι στην EuroLeague με τη φανέλα της Βιλερμπάν, δίχως πάντως να εντυπωσιάσει ακριβώς με τις εμφανίσεις του, δεδομένου ότι είχε 7.4 πόντους (με 42.2% στα τρίποντα), 1.1 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 20'46'' συμμετοχής.

Τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Μπούρσασπορ της Τουρκίας, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες είχε βρεθεί κοντά στην Παρτίζαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Εν προκειμένω, η Mozzart Sport αποκάλυψε πως η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη κατέληξε στην περίπτωσή του, με τη συμφωνία των τριών πλευρών (ομάδων και παίκτη) να βρίσκεται προ των πυλών.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ VTB LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ