ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ψάχνει ακόμη άσο κι ο Βατούτιν δηλώνει έτοιμος για αλλαγές

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν
Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν INTIME

Δεν έχει σταματήσει στη Μόσχα η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μάικ Τζέιμς, με τον Αντρέι Βατούτιν να δηλώνει έτοιμος για αλλαγές στην ΤΣΣΚΑ, αν αυτές είναι ικανές να βοηθήσουν τον σύλλογο και στο παρόν αλλά και στο μέλλον.

Ο Κέβιν Πάνγκος ήταν το περασμένο καλοκαίρι ο μεγάλος στόχος της ΤΣΣΚΑ, όμως η απόφασή του να περιμένει μια πρόταση από το NBA και τελικά να αποδεχθεί αυτή που του έκαναν οι -εξαιρετικοί φέτος- Κλίβελαντ Καβαλίερς, άφησε στα κρύα του λουτρού την ομάδα της Μόσχας. Και όμως, πέντε-έξι μήνες μετά, οι παράγοντες του συλλόγου ψάχνουν ακόμη έναν κοντό που θα μπορεί να κάνει την διαφορά, όπως παραδέχθηκε ο Αντρέι Βατούτιν.

"Θέλαμε τον Πάνγκος για να οργανώσει την επίθεσή μας. Τον περιμέναμε, ίσως και να ήταν λάθος από τη στιγμή που δεν είχαμε ολοκληρώσει το ρόστερ μας. Είχαμε τον καλύτερο άσο της αγοράς, τον Μάικ Τζέιμς που αποδεικνύει του λόγου το αληθές με τις εμφανίσεις του στη Μονακό. Αυτό που έγινε όμως ανάμεσα σε εκείνον και στον Δημήτρη Ιτούδη, δεν μπορούσαμε να το έχουμε προβλέψει. Η ομάδα έχασε έναν σπουδαίο παίκτη και χρήματα για τον αντικαταστάτη του. Όλοι έχουμε ευθύνες, από τους παράγοντες μέχρι τους προπονητές και τους παίκτες. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση, έχουμε ποιότητα και ικανότητες. Δεν έχουμε σταρς, όμως ο Σβεντ, ο Χάκετ, ο Λούντμπεργκ, ο Κλάιμπερν κι ο Γκριγκόνις έχουν πλέον προσαρμοστεί. Όλοι και όλα κρίνονται από τα αποτελέσματα, οπότε αν χρειαστούν αλλαγές στο προσωπικό, θα τις κάνουμε. Θα πρέπει όμως να γνωρίζουμε αν αυτές οι αποφάσεις θα μας βοηθήσουν όχι μόνο σήμερα, αλλά και στο μέλλον" ήταν οι γεμάτες νόημα ατάκες του Βατούτιν.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης της EuroLeague με ρεκόρ 12-8, με την όγδοη Αναντολού Εφές να ακολουθεί στο 10-10 και τις Μονακό - Μπάγερν Μονάχου στο 10-11. Οι Ρώσοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα και κακή εμφάνιση απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο (57-67), με τον Δημήτρη Ιτούδη να δέχεται για ακόμα μία φορά κριτική, αλλά να παραμένει στη θέση του και να δουλεύει με στόχο να αντιστραφεί το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ