ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

ΤΣΣΚΑ: Ο Δημήτρης Ιτούδης έθεσε τον Μάικ Τζέιμς εκτός ομάδας

Ο Μάικ Τζέιμς με τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πριν από παιχνίδι για την EuroLeague
Ο Μάικ Τζέιμς με τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας CSKA MOSCOW BC / TWITTER

Δύο μέρες μετά το νέο επεισόδιό τους στο παιχνίδι με την Ούνικς Καζάν, ο Δημήτρης Ιτούδης έθεσε τον Μάικ Τζέιμς εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας.

Χωρίς τον Μάικ Τζέιμς θα παραταχθεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη διαβολοβδομάδα της EuroLeague και τα παιχνίδια με Ζενίτ (εκτός) και Χίμκι (εντός), κατόπιν απόφασης του Δημήτρη Ιτούδη.

Οι δύο άνδρες είχαν επεισόδιο στη διάρκεια του αγώνα με την Ούνικς Καζάν το Σάββατο 27 Μαρτίου για τη VTB League, με τον έμπειρο τεχνικό να κάνει αλλαγή τον εκρηκτικό γκαρντ στο 3ο λεπτό και να μην τον χρησιμοποιεί ξανά. Κι αν η θέση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αμέσως μετά ήταν πως αυτό έγινε λόγω στομαχικών διαταραχών του αθλητή, το ξέσπασμα του Δημήτρη Ιτούδη στην press conference προϊδέαζε για όσα θα ακολουθούσαν.

Το απόγευμα της Δευτέρας 29 Μαρτίου, η "αρκούδα" ενημέρωσε μέσω των social media πως "ο Μάικ Τζέιμς τέθηκε εκτός ομάδας μετά από απόφαση του προπονητή. Ο γκαρντ της ομάδας μας δεν θα συμμετάσχει στα επόμενα παιχνίδια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η απόφαση πάρθηκε από τον head coach".

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάικ Τζέιμς τίθεται εκτός ομάδας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό. Θυμίζουμε πως το αυτό συνέβη επίσης πριν από δύο μήνες, με αφορμή όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια της MegaSport Arena στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Τότε, ο παίκτης είχε μείνει ξανά εκτός έπειτα από απόφαση της διοίκησης, πριν βάλουν όλες οι πλευρές νερό στο κρασί τους. Ο ίδιος ο παίκτης μάλιστα είχε κάνει γραπτή δήλωση μεταμέλειας.

Photo Credits: CSKA Moscow Basketball / Twitter

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ