ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Δήλωση Μάικ Τζέιμς: "Δουλεύουμε μαζί με την ΤΣΣΚΑ για να το ξεπεράσουμε"

Ο Μάικ Τζέιμς με τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Μάικ Τζέιμς με τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας CSKA MOSCOW BC / TWITTER

Με προσωπική δήλωση ο Μάικ Τζέιμς επιβεβαίωσε πως συνεχίζει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του απέναντι στη ρωσική ομάδα. Ανακοίνωσε την επιστροφή του και ο Αντρέι Βατούτιν.

Με δήλωσή του στον λογαριασμό του στο Twitter το απόγευμα του Σαββάτου (30/1), ο Μάικ Τζέιμς επιβεβαίωσε πως έχει βρει δίαυλο επικοινωνίας με την ΤΣΣΚΑ για να μείνει στη Μόσχα και να ολοκληρώσει τη σεζόν 2020/21 στη EuroLeague.

"Στις 8/1 ο παππούς που πέθανε μετά από μια σύντομη μάχη με καρκίνο του πνεύμονα. Από εκείνη τη στιγμή η ζωή μου είχε σκαμπανεβάσματα και πολλές αλλαγές συνέβησαν. Δυστυχώς το πένθος πέρασε και στην προσωπική μου ζωή, κάποιες παρεξηγήσεις για εμένα και την ομάδα βγήκαν στα media. Θέλω να πω ότι το ζήτημα είναι προσωπικό και όχι λεπτομέρειες που ήθελα να υπάρχουν στα media.

Επίσης, θέλω να πω ότι πάντα υπάρχουν τρόποι για να αντιμετωπίσεις ένα θέμα και εγώ δεν τα έκανα όλα σωστά σε αυτή την περίπτωση, ούτε για εμένα, ούτε για την ομάδα που εκπροσωπώ. Γι' αυτό τον λόγο θέλω να απολογηθώ και να πω ότι όσα έγιναν δεν ήταν ο τρόπος με τον οποίο ήθελα να τιμηθεί η μνήμη του παππού μου.

Η ΤΣΣΚΑ κι εγώ θα δουλέψουμε εσωτερικά και θα τα καταφέρουμε σαν ομάδα. Θα ήθελα ο κόσμος να σεβαστεί και να αφήσει στο παρελθόν όσα έγιναν. Εκτομώ τις ευχές σας προς την οικογένειά μου και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον" ήταν τα λόγια του Αμερικανού.

Την ίδια ώρα, ο Αντρέι Βατούτιν, αφεντικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, υποστήριξε πως: "Είμαστε ενωμένοι σε αυτή την απόφαση και αυτό είναι το σημαντικότερο για εμένα. Ελπίζω να λειτουργήσουμε σωστά και να ωριμάσουμε ως ομάδα. Ο Μάικ Τζέιμς παραμένει μέλος της ΤΣΣΚΑ και θα πορευθούμε μαζί".

Ο Τζέιμς έχει φέτος 19.9 πόντους από 51.4% στο δίποντο, 37.8% στο τρίποντο και 80.6% στις βολές, μαζί με 3.5 ριμπάουντ, 5.8 ασίστ, ένα κλέψιμο, 20.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης και 4.8 κερδισμένα φάουλ ανά 31:04 συμμετοχής σε 20 αγώνες.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ