ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ανατροπή για ΤΣΣΚΑ και Τζέιμς που "συνεχίζει στη Μόσχα"

Ο Μάικ Τζέιμς επιχειρεί να σκοράρει
Ο Μάικ Τζέιμς επιχειρεί να σκοράρει CSKA MOSCOW / INSTAGRAM

Σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μάικ Τζέιμς θα συνεχίσουν μαζί καθώς βρέθηκε λύση για να αποκατασταθεί η σχέση τους η οποία πέρασε από διάφορα στάδια τις τελευταίες εβδομάδες.

Το σίριαλ των τελευταίων εβδομάδων, φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος του. ΤΣΣΚΑ και Μάικ Τζέιμς φαίνεται πως βρήκαν -ξανά- τη λύση για να μείνει ο Αμερικανός σούπερσταρ στη Μόσχα και να ολοκληρώσει τουλάχιστον τη φετινή σεζόν με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, αν και άνθρωποι από το περιβάλλον του υποστήριζαν πως θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο.

Η νέα ρήξη στη σχέση των δύο πλευρών δημιουργήθηκε όταν οι Ρώσοι δεν επέτρεψαν στον Τζέιμς να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για την κηδεία του παππού του, με αποτέλεσμα να προκύψει και ένα ξέσπασμα του αμέσως μετά από το τέλος της εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε.

Η ΤΣΣΚΑ άφησε τον Τζέιμς εκτός ομάδας για τους αγώνες με την Άλμπα στο Βερολίνο και με τη Μπάγερν στη Μόσχα, τώρα όμως σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας επίκειται "αποσυμπίεση" ώστε να μη χαθεί η σεζόν τόσο για την ομάδα, όσο και για τον αθλητή.

Βλέπετε, η ΤΣΣΚΑ έχει τέσσερις ήττες στα τελευταία ματς και ενώ βρισκόταν στην κορυφή της κατάταξης και σε απόσταση από τη Μπαρτσελόνα, πλέον την κυνηγάει έχοντας χάσει και στους δύο μεταξύ τους αγώνες στην κανονική περίοδο.

Ο Τζέιμς έχει φέτος 19.9 πόντους από 51.4% στο δίποντο, 37.8% στο τρίποντο και 80.6% στις βολές, μαζί με 3.5 ριμπάουντ, 5.8 ασίστ, ένα κλέψιμο, 20.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης και 4.8 κερδισμένα φάουλ ανά 31:04 συμμετοχής σε 20 αγώνες.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ