VIRAL

Τσίμα Μονέκε και Νίκος Ρογκαβόπουλος κοντραρίστηκαν στο FIFA και το αποτέλεσμα ήταν επικό

Τσίμα Μονέκε και Νίκος Ρογκαβόπουλος κοντραρίστηκαν στο FIFA και το αποτέλεσμα ήταν επικό
PRINTSCREEN

Ο Τσίμα Μονέκε και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος παιρνούν χρόνο μαζί και εκτός παρκέ. Οι δυο τους κοντραρίστηκαν στο FIFA και ανέβασαν το vlog της επικής μονοχίας τους στο YouTube. Το αποτέλεσμα; Ξεκαρδιστικό.

Εκτός από ταλέντο στο μπάσκετ, ο Τσίμα Μονέκε απέδειξε ότι είναι πολύ καλός και στα video games και ιδίως στο FIFA. Ο Νιγηριανός ψηλός της Μπασκόνια προσκάλεσε στο σπίτι του τον συμπαίκτη του, Νίκο Ρογκαβόπουλο και τον προκάλεσε να παίξουν στις τρεις νίκες για 100 ευρώ. Αν και ο ίδιος ήταν τόσο σίγουρος για τις ικανότητές του, που αρχικά ήθελε να στοιχιματήσουν για 25.000 ευρώ, με τον Έλληνα διεθνή να είναι πιο λογικός και να του βάζει φρένο.

Ο Μονέκε ανέβασε μάλιστα τη μεταξύ του μονομαχία σε ένα επικό vlog στο YouTube, αφού το τελευταίο διάστημα ασχολείται πολύ ενεργά με το κανάλι του εκεί και φροντίζει αν ανεβάζει συχνά νέο περιεχόμενο. Αν το παρακολουθήσει κανείς θα την εναλλαγή των συναισθημάτων των δύο παικτών των Βάσκων κατά τη διάρκεια της εξέλιξης του ματς, αλλά και τα γαλλικά...ή μάλλον ελληνικά του Νίκου Ρογκαβόπουλου.

TAGS VIRAL ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ