ΑΕΚ

Τσιάκος: "Ο Αμερικάνος θα χαμογελά"

Τσιάκος: "Ο Αμερικάνος θα χαμογελά"
INTIME SPORTS

Στον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της ΑΕΚ καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν αφιέρωσε την άνοδο ο Γιώργος Τσιάκος μέσω του Sport24.gr, αφού πρώτα επανέλαβε πως όλη η προσπάθεια έγινε στη μνήμη του Γιώργου Αμερικάνου

Toν βρήκαμε να παρακολουθεί -τι άλλο;- έναν αγώνα μπάσκετ και παρά τον θόρυβο που έφτανε στα αυτιά μας ο Γιώργος Τσιάκος μας είπε πολύ ωραία πράγματα σχετικά με την προσπάθεια που έγινε φέτος στην ΑΕΚ.

Μίλησε για όλη την προσπάθεια, το "πρέπει" που ακολουθούσε την ΑΕΚ από τις 17 Αυγούστου, τον Αμερικάνο, τον κόσμο που ήταν το μεγαλύτερο όφελος αλλά και την επόμενη ημέρα.

Στα 32 του (τα κλείνει τον Ιούλιο), ο Γιώργος Τσιάκος δέθηκε απίστευτα με την ΑΕΚ στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα και εξέφρασε την ελπίδα του να παραμείνει και του χρόνου.

"Κάθε αθλητής θέλει να παίξει στην ΑΕΚ κι εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Μετά την προσπάθεια που κάναμε φέτος, πιστεύω πως όλοι θέλουμε να ξαναβρεθούμε μαζί του χρόνου. Ωστόσο, είναι ακόμα νωρίς", σχολίασε 32χρονος άσος.

Καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, η ΑΕΚ έπαιξε με τον τίτλο του φαβορί να την βαραίνει. Σε κάθε παιχνίδι το "πρέπει" ήταν πάνω από κάθε τι άλλο και ο Γιώργος Τσιάκος δηλώνει χαρούμενος που κατάφερε η ομάδα του να ανταπεξέλθει σ' αυτή την πίεση.

Τσιάκος: "Ο Αμερικάνος θα χαμογελά"
INTIME SPORTS

"Ήταν μία πολύ δύσκολη σεζόν και το ξέραμε από τις 17 Αυγούστου που μαζευτήκαμε για πρώτη φορά", τονίζει στο Sport24.gr και σπεύδει να προσθέσει: "Υπήρχε μεγάλη πίεση, πολύ άγχος κι ένα πρέπει σε κάθε παιχνίδι. Το ευχάριστο είναι ότι τα καταφέραμε όμως! Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι το Σάββατο και θέλουμε να κλείσουμε τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν. Θέλουμε μία ακόμα νίκη, την οποία και θα χαρούμε περισσότερο από κάθε άλλη γιατί δεν θα έχουμε άγχος".

"Μεγαλύτερο όφελος ο κόσμος"

Στην ερώτηση που θέλει να αφιερώσει αυτή τη μεγάλη άνοδο, είναι κατηγορηματικός: "Όλη η προσπάθεια που έγινε αφιερώνεται στον Γιώργο Αμερικάνο. Θέλαμε να τον κάνουμε να χαμογελάσει που η Βασίλισσα του επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Και πιστεύω ότι το καταφέραμε".

Τσιάκος: "Ο Αμερικάνος θα χαμογελά"
INTIME SPORTS

Είναι όμως απίστευτα ενθουσιασμένος και από την εξέλιξη της σεζόν και τον κόσμο που βρέθηκε κοντά στην προσπάθεια της ομάδας του σε κάθε παιχνίδι. " Επίσης θα ήθελα να την αφιερώσω και σε αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό μας σε κάθε παιχνίδι, όπου κι αν παίξαμε. Ήταν συνέχεια κοντά μας, μας στήριξε, μας βοήθησε κι έγινε το μεγαλύτερο όπλο μας σ' αυτή την προσπάθεια. Γουστάραμε που παίζαμε γι' αυτό τον κόσμο και πιστεύω ότι αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη της ΑΕΚ", προσθέτει.

"Θέλω να μείνω"

Η επόμενη μέρα βρίσκει την ΑΕΚ, εκεί όπου δικαιωματικά ανήκει. Στην Α1 Ανδρών δηλαδή. Ωστόσο, το έργο της δεν θα είναι εύκολο επιστρέφοντας στα μεγάλα σαλόνια. Οποιαδήποτε άλλη νεοφώτιστη στοχεύει στην παραμονή, όχι όμως και η ΑΕΚ η οποία στην επιστροφή της θέλει να ανέβει επίπεδο.

Ο Γιώργος Τσιάκος δεν ανησυχεί πάντως: "Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε τι θα γίνει, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας έχει ένα πλάνο πενταετίας στο μυαλό της που θέλει να υλοποιήσει. Σίγουρα δεν είμαι ο κατάλληλος για να πω περισσότερα, αλλά στόχος θα είναι να ξανακάνει η ΑΕΚ τον κόσμο της περήφανο και στην Α1. Από εκεί κι έπειτα ο χρόνος θα δείξει".

Τσιάκος: "Ο Αμερικάνος θα χαμογελά"
INTIME SPORTS

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ