ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσαρτσαρής: "Να τα σπάσω όλα"

Τσαρτσαρής: "Να τα σπάσω όλα"
Τσαρτσαρής

Εξοργισμένος και όχι άδικα με την ατυχία του είναι ο Κώστας Τσατσαρής που μίλησε για τον τραυματισμό του

O διεθνής φόργουορντ έκανε δηλώσεις στο "Goal" για τη φάση του τραυματισμού την οποία... ακόμα δεν έχει καταλάβει ποια είναι και για το πως νιώθει αυτές τις δύσκολες ώρες...
" Τώρα αν σου πω, σε ποιο σημείο του αγώνα με την ΑΕΚ χτύπησα, θα σου πω ψέματα. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα ένα μικρό πόνο στο χέρι, αλλά πίστεψα ότι ήταν τυπικός πόνος λόγω της πρόσφατης επέμβασης και δεν έδωσα μεγάλη σημασία. Στη συνέχεια διαπιστώσαμε ότι οι βίδες που είχαν μπει συγκρατούσαν το κάταγμα και γι αυτό δεν το καταλάβαμε αμέσως", είπε.

Στη συνέχεια μίλησε για το ψυχολογικικό κομμάτι... " Είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβει ο καθένας. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσει κανείς. Ξέρεις, ο τραυματισμός είναι ο μοναδικός που μπορεί να σε νικήσει. Να σε καταβάλει, να σε ρίξει κάτω. Αν το καλοσκεφτείς, είναι πολύ σκληρό για οποιονδήποτε".

"Πάνω που είχα αρχίσει να βρίσκω ρυθμό και να βοηθάω την ομάδα μου. Αναμφίβολα σε φέρνει πίσω. Ειδικά σε αυτό το σημείο της σεζόν. Αν περάσει ένας μήνας για να επιστρέψω, θα μπω στην ομάδα και θα ξεκινήσω από το μηδέν για να φτάσω τα υπόλοιπα παιδιά. Ιδιαίτερα σε αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν όπου αρχίζουν τα πιο σημαντικά και μεγάλα παιχνίδια της σεζόν".

"Οταν έμαθα τι έγινε, μου ήρθε να τα σπάσω όλα. Πολύ γρήγορα όμως η σκέψη πάγωσε., Οι διάχυτες σκέψεις οργής, ή οτιδήποτε άλλο, πρέπει να μπουν στην άκρη. Αλλιώς θα χάσεις τη μπάλα. Πρέπει να έχει ψυχική δύναμη και διάθεση. Οπως αντιμετωπίστηκαν τα προηγούμενα φαινόμενα, θα αντιμετωπίσουμε κι αυτό. Είμαι μαθημένος πια".

"Είμαι σίγουρος ότι στην αποθεραπεία όλα έγιναν όπως ακριβώς έπρεπε. Εξάλλου πριν χτυπήσω έπαιζα δύο μήνες χωρίς να νιώσω καμία ενόχληση ", ήταν τα λόγια του.








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ