EUROLEAGUE

Τσαρτσαρής: "Μετράει η νίκη"

Τσαρτσαρής: "Μετράει η νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις Κάουνας. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ και ξεκίνησε με θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα.

" Στο πρώτο ημίχρονο η άμυνα μας έδωσε την διαφορά, βάλαμε και τα ελεύθερα σουτ", ανέφερε αρχικά ο Κώστας Τσαρτσαρής και πρόσθεσε:

" Στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί, πήραν επιθετικά ριμπάουντ και έβαλαν μεγάλα σουτ. Αυτό μου μετράει είναι η νίκη. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά έρχονται και άλλα δύσκολα παιχνίδια".

Για το ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης έπαιξε ελάχιστα, καθώς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις: " Ο Διαμαντίδης είναι ο ηγέτης μας, αφού πολλά τελειώνουν σε αυτόν. Είναι και ο "Σόφο" όμως εκτός και ο Γκιστ που το παιδί δεν είναι ακόμα στο κλίμα".

Στη συνέχεια δήλωσε: " Από το καλοκαίρι χτίστηκε η ομάδα με ένα συγκεκριμένο πλάνο. Οι προπονητές επέλεξαν να γίνουν κάποιες αλλαγές, τώρα θα πρέπει να προσαρμοστεί και ο Γκιστ για να είμαστε έτοιμοι".

Για το τρωτό σημείο του "τριφυλλιού" στο ματς: " Ότι σταματήσαμε να δημιουργούμε. Στο πρώτο είχαμε πολλές πάσες και βγάλαμε ελεύθερα σουτ. Στο δεύτερο δεν τα είχαμε αυτά και αυτό εκμεταλλεύτηκε η Ζαλγκίρις".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ