ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Τσάμης: "Προέχουν οι νίκες"

Τσάμης: "Προέχουν οι νίκες"
Τσαμης

Ο Άγγελος Τσάμης μίλησε για τη νίκη επί του Αιγάλεω και το επόμενος του Κολοσσού με τον Άρη

Αναφορικά με τη νίκη επί του Αιγάλεω, ο Άγγελος Τσάμης είπε: " Κοιτάξαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και τα πράγματα που δουλεύουμε ακριβώς στις προπονήσεις. Για μας είναι απώλεια ο Στίβεν, γιατί ήταν ο καλύτερος μας παίκτης. Όμως δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις για να γίνουμε καλύτερη ομάδα και καλύτεροι σαν παίκτες. Στο παιχνίδι με το Αιγάλεω ήρθε δίκαια η νίκη. Δεν κάναμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Ό,τι δουλεύουμε στο Βενετόκλειο, βγάλαμε και στο Αιγάλεω. Μας ενδιαφέρει μόνο η δική μας πορεία και το πώς μπορούμε να βελτιωθούμε μέσα από τις προπονήσεις. Παίξαμε καλή άμυνα ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο, είμαστε πιο δεμένοι σαν ομάδα και ήρθε φυσιολογικά η νίκη".

Ο Τσάμης μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι με τον Άρη: " Οταν παίζεις με αντίπαλο τον Άρη, πάντα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας. Χρειάζεται συγκέντρωση και σκληρή δουλειά ώστε να είμαστε έτοιμοι μέχρι το παιχνίδι. Απέμειναν τέσσερις αναμετρήσεις μέχρι το τέλος και θα προσπαθήσουμε ξεχωριστά σε κάθε μία απ’ αυτές για το θετικό αποτέλεσμα. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Δεν θα μιλήσω για τα πλέι-οφ, αφού αυτό που προέχει είναι να παίζουμε για τη νίκη σε κάθε ματς.

Αν έρθουν είναι καλοδεχούμενα. Ο κόσμος πρέπει να γεμίσει το γήπεδο και στα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, με τον Άρη και τον Π.Α.Ο.Κ. Είναι τεράστια η βοήθεια τους και θέλουμε να κάνουμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας. Μας δίνουν δύναμη με την παρουσία τους. Ο Άρης βρίσκεται στις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, έχει πολύ καλή ομάδα και μεγάλη ιστορία".



TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ