ΑΡΗΣ

Τσαλδάρης: "Είμαστε οικογένεια"

Τσαλδάρης: "Είμαστε οικογένεια"

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης μίλησε για τη νίκη του Άρη απέναντι στη Ρουντούπις και την πρόκριση απέναντι στους Λιθουανούς.

Ο Άρης επικράτησε της Ρουντούπις και εξασφάλισε την πρόκριση του για την επόμενη φάση του Eurocup, με τον Δημήτρη Τσαλδάρη, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ εμφάνιση να μιλάει για το ματς.

" Είμαστε χαρούμενοι κυρίως γιατί ο κοουτς μας υποσχέθηκε ότι αν κερδίσουμε θα έρθει να χορέψει. Περιμένουμε πως και πως. Ήμασταν αγχωμένοι θέλαμε να παίξουμε καλά, να κερδίσουμε και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Δυστυχώς μερικοί δεν έχουν συνηθίσει σε γεμάτο γήπεδο και αυτό τους άγχωσε", τόνισε ο Τσαλδάρης και συνέχισε:

" Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα, παρόλα αυτά δείξαμε θέληση και όντως καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, να το παμε στην παράταση και να το πάρουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο, εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται φέτος. Μήνυμα προς κάθε αρμόδιο ότι τα περιθώρια στενεύουν".

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ και την συνέχεια στο Eurocup σημείωσε: " Είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι αλλά δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα χωρίς να κάνουμε κάτι διαφορετικό και όσον αφορά το Eurocup ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολο όμιλο αλλά μέσα στο παρκέ κρίνονται όλα. Θα παίξουμε το μπάσκετ μας και ότι βγει»".

Για την κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης είπε: " Τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν διαλυθεί σε μισή μέρα. Αυτή είναι η εύκολη λύση. Το δύσκολο είναι να επιμείνουμε και να προσπαθήσουμε το καλύτερο. Είμαστε σε καλή και ανοδική πορεία, παίζουμε καλό μπάσκετ και ο κόσμος δένεται σιγά σιγά μαζί μας. Δεν θέλουμε να γίνει σε καμία περίπτωση να τα παρατήσουμε γιατί θα διαλύσουμε τις βάσεις που βάλαμε όλον αυτό τον καιρό".

Σε ερώτηση για το ποιο είναι το κλειδί της ανοδικής πορείας της ομάδας απάντησε: " Κλειδί είναι ότι βρίσκουμε τους ρόλους μας. Είμαστε καλά παιδιά και δεν δημιουργούνται προβλήματα. Είμαστε οικογένεια με ότι συνεπάγεται αυτό. Αυτό είναι το κλειδί για κάθε επιτυχημένη ομάδα και πρέπει να το προστατέψουμε με νύχια και με δόντια".

Ταπούτος: "Συγκλονιστικός ο κόσμος"

Ο Χρήστος Ταπούτος τόνισε από την πλευρά του: " Θέλω να σταθώ στην συγκλονιστική παρουσία του κόσμου. Περιμέναμε να έρθει, αλλά όχι τόσο μαζικά. Τον ευχαριστούμε και τον περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια".

Για τη νίκη επί της Ρουντούπις σημείωσε: " Καταθέσαμε την ψυχή μας. Στο τέλος αντεπεξήλθαμε στις δυσκολίες, είχαμε ψυχικά αποθέματα και κερδίσαμε. Από την αρχή της χρονιάς ξέραμε ότι η δουλειά που κάνουμε θα βγει κάποια στιγμή στο παρκέ. Μέχρι στιγμής με την παρουσία μας, ο κόσμος είναι ευχαριστημένος και αυτό φάνηκε από την παρουσία του στο γήπεδο".

Για την συνέχεια στο Eurocup: " Τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα. Έχουμε χρόνο για την Ευρώπη. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα το Πρωτάθλημα, να πετύχουμε κάποιες νίκες για να ανέβουμε και να εξαργυρώσουμε την καλή μα εικόνα σε βαθμούς".

Για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος (28/12) με τον ΠΑΟΚ δήλωσε: " Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα. Είναι ένα δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε για να πάμε εκεί και να κερδίσουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ