ΟΠΑΠ FINAL 8

Τσαϊρέλης: "Θέλουμε να δείξουμε την πραγματική μας εικόνα στο παρκέ"

Τσαϊρέλης: "Θέλουμε να δείξουμε την πραγματική μας εικόνα στο παρκέ"
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης δήλωσε ενόψει του αγώνα με τον Άρη (21:00, Cosmote Sport 5 και LIVE από το SPORT24) για τα προημιτελικά του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ ότι ο "Δικέφαλος" θέλει να βγάλει την καλή του εικόνα στο παρκέ και να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί στην διοργάνωση.

ΟΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (15/2) τον Άρη (21:00, Cosmote Sport 5 και LIVE από το SPORT24) για τα προημιτελικά του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ στο ντέρμπι, καθώς και στον θεσμό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά ο Μιχάλης Τσαϊρέλης δήλωσε:

-Πιστεύεις ότι το Final 8 μετά και την περσινή πρώτη εμπειρία είναι ένας θεσμός που βοηθά το μπάσκετ;

«Είναι σίγουρα μία διοργάνωση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ομάδες με ιστορία και μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ και σε αυτό συμπεριλαμβάνω και τον Πανιώνιο, που έρχεται από χαμηλότερη κατηγορία, αλλά φάνηκε και από πέρσι, ότι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Νομίζω ότι υπάρχουν οι προοπτικές για να εξελιχθεί σε μία πολύ σημαντική και πολύ όμορφη διοργάνωση».

-Ποια είναι τα σημεία στα οποία πρέπει να δώσετε προσοχή, ώστε να προχωρήσετε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης;

«Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων που πρέπει να γίνουν για να επικρατήσει μία ομάδα μέσα στο γήπεδο. Πολύ περισσότερο σε αυτά τα παιχνίδια που είναι ιδιαίτερα. Εμείς πρέπει να δείξουμε το καλό πρόσωπο που είχαμε σε μεγάλο σημείο της σεζόν και σίγουρα όχι όπως ήμασταν στα περισσότερα παιχνίδια με το ξεκίνημα του 2024.

Πάνω σε αυτό δουλέψαμε και δουλεύουμε, για να βρεθούμε στο επίπεδο που θέλουμε, να δείξουμε ποια είναι η πραγματική μας εικόνα κι αν το πετύχουμε αυτό, τότε μπορούμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούν στα ημιτελικά».

-Ποιος είναι ο στόχος σας ομάδας σας στο Final 8;

«Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Να έχουμε την εικόνα που θέλουμε και μπορούμε να παρουσιάσουμε και έτσι θα πάρουμε το καλύτερο που μας αναλογεί από την παρουσία μας στη διοργάνωση».

-Πόσο σημαντικό πιστεύεις ότι είναι το γεγονός ότι διοργανώνεται φέτος παράλληλα με το Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών και ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών;

«Είναι μία ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία και μία όμορφη συγκυρία. Ελπίζω να έχει και τα αποτελέσματα στα οποία προσδοκούν οι διοργανωτές».

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

Ανανεωμένη Τριπλή Προσφορά και Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

Η αγωνιστική δράση επέστρεψε στα γήπεδα της Ευρώπης με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Champions League, Europa League και Conference League! Ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και για αυτό στο Pamestoixima.gr σε περιμένουν ενισχυμένες αποδόσεις* στους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και η ανανεωμένη τριπλή προσφορά* γνωριμίας, πιο δυνατή από ποτέ! Στο Pamestoxima.gr το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ