ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τσαϊρέλης: "Δεν μας ρίχνει τίποτα!"

Τσαϊρέλης: "Δεν μας ρίχνει τίποτα!"
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε για την παρουσία του Εθνική και τον τραυματισμό του, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα που να τον "ρίχνει" ψυχολογικά.

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να βρει τους ρυθμούς του στην προετοιμασία της Εθνικής ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και ήρθε ο τραυματισμός του (θλάση στους κοιλιακούς) να τον αναγκάσει να ακολουθήσει διαφορετικό πρόγραμμα.

Παρά την ατυχία αυτή, ο ίδιος είναι χαρούμενος και μόνο που φορά και πάλι την "γαλανόλευκη" φανέλα (έχει περάσει στο παρελθόν από τις μικρές Εθνικές ομάδες), όπως δηλώνει σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ (basket.gr).

"Φέρνει αναμνήσεις η παρουσία εδώ σίγουρα. Μετά από πολλά χρόνια βρίσκομαι εδώ και μάλιστα στην Εθνική Ανδρών, που είναι το υψηλότερο σκαλοπάτι για κάθε αθλητή. Σκέφτομαι πως ήταν και 5-6 χρόνια πριν και τώρα... Είναι η πρώτη φορά από τότε, που καλοκαίρι βρίσκομαι εδώ και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος".

-Σου είχε λείψει, ή σου λείπει το... καλοκαίρι τώρα;

"Μου είχε λείψει αυτό που ζω. Είχαμε και το χρόνο να ξεκουραστούμε, αλλά και διαφορετικά να ήταν, αν υπήρχε η κλήση, πάλι εδώ θα ήμουν. Μου είχε λείψει πάρα πολύ όλο αυτό. Όλη αυτή η διαδικασία. Το άγχος, αυτό το ωραίο άγχος, το να περνάς καλά, αλλά παράλληλα να κάνεις και καλή δουλειά."

-Πόσο εύκολο ήταν για σένα να επιστρέψεις και μετά από δύο γεμάτες χρονιές να βρεθείς σήμερα στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών;

"Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν ότι πιο εύκολο. Όταν υπάρχουν τέτοια σκαμπανεβάσματα στην πορεία σου είναι δύσκολο να έχεις αυτοπεποίθηση και να συνεχίζεις. Αν σε πάρει η... κάτω βόλτα το χάνεις το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις αυτοπεποίθηση, συνεχίζεις τη δουλειά και αργά ή γρήγορα αυτή η δουλειά θα βγει και στο γήπεδο."

-Η προσαρμογή σου ήταν εύκολη;

"Ναι! Πολύ εύκολη... Παρά το ότι ήταν αρκετά τα παιδιά που δεν γνώριζα προσωπικά, ήταν από την πρώτη μέρα λες και τους ήξερα όλους καιρό. Είναι καταπληκτικά παιδιά όλα και ο καθένας με τον τρόπο του μας βοήθησε να προσαρμοστούμε και να δουλεύουμε καλά."

-Και όλο αυτό το θετικό πνεύμα, ενώ ήσουν και ο άτυχος της προετοιμασίας με τον τραυματισμό σου...

"Συμβαίνουν αυτά... Δυστυχώς μεν, συμβαίνουν δε... Ακολουθώ το δικό μου πρόγραμμα, κάνω θεραπείες και συνεχίζω. Ήταν ατυχία, αλλά δεν μας... ρίχνει τίποτα! Δεν μας έριξαν άλλα, αυτό θα μας ρίξει;"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ