NBA

Οι Σέλτικς πήραν πακέτο τους Τρίσταν Τόμπσον και Τζεφ Τιγκ

Ο Τρίσταν Τόμπσον σε αγώνα των Καβαλίερς με τους Νάγκετς την σεζόν 2019/20
Ο Τρίσταν Τόμπσον σε αγώνα των Καβαλίερς με τους Νάγκετς την σεζόν 2019/20 AP PHOTO/TONY DEJAK

Σε δύο εξαιρετικές κινήσεις προχώρησαν οι Σέλτικς, συμφωνώντας με τους Τρίσταν Τόμπσον και Τζεφ Τιγκ, προσθέτοντας εμπειρία και βάθος στο ρόστερ τους.

Οι Σέλτικς κατάφεραν να βγάλουν... από την μύγα-ξύγκι, προχωρώντας σε δύο εξαιρετικές κινήσεις δεδομένου ότι δεν έχουν χώρο στο σάλαρι καπ, αφού συμφώνησαν με τους Τρίσταν Τόμπσον (διετές συμβόλαιο) και Τζεφ Τιγκ (μονοετές συμβόλαιο).

Οι "Κέλτες" κινήθηκαν άμεσα στις περιπτώσεις και των δύο, καταφέρνοντας έτσι με αυτό τον τρόπο να γεμίσουν το ρόστερ τους. Στο πρόσωπο του Τόμπσον η Βοστώνη βρήκε τον έμπειρο φόργουορντ/σέντερ με ικανότητα στο ριμπάουντ και την άμυνα με αλλαγές για να συμπληρώσει τον Ντάνιελ Τάις και σε αυτό του Τιγκ έναν έμπειρο γκαρντ για να δίνει ανάσες στον Κέμπα Γουόκερ, δύο θέματα δηλαδή που τους απασχόλησαν πολύ την περσινή χρονιά.

Την σεζόν 2019/20 ο Τόμπσον - ο οποίος αποχώρησε έπειτα από 9 χρόνια από τους Καβαλίερς - είχε 12 πόντους (ρεκόρ καριέρας), 10.1 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής. Ο Τιγκ από την πλευρά του αγωνίστηκε σε Γουλβς και Χοκς την σεζόν 2019/20, έχοντας 10.9 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 5.2 ασίστ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ