ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρινκιέρι: "Μένω στην Μπάμπεργκ και θα μεθύσω!"

Τρινκιέρι: "Μένω στην Μπάμπεργκ και θα μεθύσω!"

Η Μπάμπεργκ κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γερμανία και ο Αντρέα Τρινκιέρι ξεκαθάρισε ότι θα μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Όταν, μάλιστα, ρώτησαν τα πλάνα του, ο Ιταλός κόουτς εξήγησε ότι σκέφτεται μόνο την... αποψινή βραδιά!

Η Μπάμπεργκ ολοκλήρωσε ιδανικά την εφετινή σεζόν που συνδυάστηκε με την πρόκριση στο Top-16 της Euroleague, την κατάκτηση του back2back πρωταθλήματος με sweep στη σειρά με την Ουλμ και την πρόκριση στην κορυφαία διοργάνωση της νέας σεζόν ως πρωταθλήτρια στην Bundesliga!

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι έστησε φιέστα τίτλου στην Brose Arena και ο Ιταλός κόουτς ξεστόμισε τη μεγάλη κουβέντα: "Ναι, μένω στην Μπάμπεργκ!". Θυμίζουμε πως τον Ιούνιο του 2014 ο Τρινκιέρι συμφώνησε σε συνεργασία 2+1 χρόνων με τους Γερμανούς κι έτσι θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων στην Bundesliga και την καταξίωση στην Euroleague.

Όταν, μάλιστα, ρώτησαν τον Ιταλό για τα σχέδιά του ενόψει της νέας σεζόν, ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας αρκέστηκε να σχολιάσει: "Το μόνο που σκέφτομαι είναι να μεθύσω απόψε!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ