ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Τρελάθηκε ο Τρινκιέρι με ερώτηση δημοσιογράφου: "Είσαι σοβαρός; Πραγματικά, είσαι σοβαρός;"

Τρελάθηκε ο Τρινκιέρι με ερώτηση δημοσιογράφου: "Είσαι σοβαρός; Πραγματικά, είσαι σοβαρός;"

Επικό ξέσπασμα από τον Αντρέα Τρινκιέρι, όταν τον ρώτησαν αν τα μυαλά των παικτών του βρίσκονταν σε διακοπές στον αγώνα της Ζάλγκιρις με τη Γουλβς.

Η ήττα της Ζάλγκιρις στο Κάουνας από τη Γουλβς ήταν ένα αποτέλεσμα που "ακούστηκε" σε όλη την Ευρώπη, ωστόσο δεν έκρινε κάτι στη σεζόν της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι που δέχθηκε ένα σερί 27-0 και αμέσως μετά μία κάπως άστοχη ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου και ξέσπασε. "Η εικόνα της ομάδας σας στη δεύτερη περίοδο, έδειξε ότι οι παίκτες βρίσκονταν πνευματικά σε διακοπές;" ήταν η ερώτηση, με τον Ιταλό να τρελαίνεται, να μην πιστεύει αυτό που άκουσε.

Ακολούθησε το εξής ξέσπασμα:

"Είσαι σοβαρός; Πραγματικά, είσαι σοβαρός; Τι διακοπές; Έχουμε αγώνα σε 72 ώρες, για ποιες διακοπές μου μιλάς; Ξέρεις το ρεκόρ μας; Μόλις ήρθαμε από δύο αγώνες τους οποίους κερδίσαμε με 40 πόντους, είχαμε ένα κακό δεκάλεπτο και μου μιλάς για διακοπές; Είσαι σοβαρός;

Η ερώτησή σου είναι απαράδεκτη, είχαμε ένα απαίσιο δεκάλεπτο, θα το δούμε, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μου για να το λύσουμε, όμως μην δείξεις ποτέ ξανά ασέβεια στους παίκτες μου. Ποτέ ξανά. Εγώ δεν δείχνω ασέβεια στη δουλειά σου. Το να παίξεις άσχημα είναι ένα ζήτημα, το να μην είσαι συγκεντρωμένος είναι επίσης ένα ζήτημα, το να σου λένε για διακοπές όταν πληρώνεσαι για να κάνεις τη δουλειά σου, είναι βαρύ. Είμαι ξεκάθαρος;

Ήσουν προσβλητικός απέναντι στους παίκτες μου. Τι θα έλεγες αν σε έβλεπα εδώ με το λάπτοπ σου και σου έλεγα ότι είσαι σε διακοπές; Δεν είναι προσβολή; Θα το δεχόσουν; Πίστεψέ με, δεν είμαι εκνευρισμένος από τον αγώνα. Στη ζωή, συμβαίνουν κι αυτά. Κάναμε απαράδεκτο δεύτερο δεκάλεπτο, είμαι υπεύθυνος και θα δεχθώ την ευθύνη. Αλλά να μου λες ότι οι παίκτες μου είναι σε διακοπές; Ποτέ.

Βλέπετε κάτι αστείο; Πραγματικά, κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα σε όλες τις γλώσσες. Μου κάνετε φάρσα; Είπα και πριν, δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν είχαμε ενέργεια, ήταν κακή ημέρα στην άμυνα. Συνήθως κρατάμε τον αντίπαλό μας κάτω από τους 80 πόντους και απόψε δεχθήκαμε 97. Όλα ξεκινούν από την ενέργεια".

Δείτε το περιστατικό από το 09:20 κι έπειτα:

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ