EUROLEAGUE

Τραυματίστηκε ο Τζεντίλε!

Τραυματίστηκε ο Τζεντίλε!

Η νίκη της Μιλάνο επί της Καντού για το ιταλικό πρωτάθλημα αποδεικνύεται πύρρειος καθώς τραυματίστηκε ο Τζεντίλε στον αριστερό μηρό και υπάρχει φόβος ότι θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες

Ο Λούκα Μπάνκι δεν πρόλαβε καλά καλά να χαρεί ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Κιθ Λάνγκφορντ για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και είναι έτοιμος να χάσει τον Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Ο 22χρονος Ιταλός άσος τραυματίστηκε στον αγώνα της Μιλάνο με την Καντού για την ιταλική λίγκα και πλέον πολύ δύσκολα θα προλάβει τα πλέι οφ κόντρα στη Μιλάνο.

Εάν πρόκειται για ένα απλό τράβηγμα ίσως καταφέρει να προλάβει τους χιαστί αγώνες, ενώ αν έχει υποστεί θλάση στον αριστερό μηρό, οι πληροφορίες της ιταλικής εφημερίδας "Il sussidiario" λένε ότι ίσως παραμείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τους αγώνες των πλέι οφ.

Η σεζόν βρίσκεται ούτως ή άλλως σε κρίσιμη καμπή για την ιταλική ομάδα που θέλει να "σφραγίσει" την παρουσία της στο Final-4 του τριημέρου 16-18/5. Όσον αφορά το ιταλικό πρωτάθλημα, ο Γιάννης Αθηναίου αναμένεται να αγωνιστεί, ούτως ώστε να καλύψει το κενό του Τζεντίλε.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ