ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Τουρκία: Λάρκιν και Γουίλμπεκιν κλήθηκαν σε απολογία επειδή δεν ενίσχυσαν την ομάδα στο προ-προολυμπιακό

Ο Σέιν Λάρκιν με τη φανέλα της εθνικής Τουρκίας
Ο Σέιν Λάρκιν με τη φανέλα της εθνικής Τουρκίας FIBA

Μπελάδες για τους Σέιν Λάρκιν και Σκότι Γουίλμπεκιν, οι οποίοι κλήθηκαν σε απολογία από την τουρκική Ομοσπονδία επειδή δεν ενίσχυσαν την Τουρκία στο προ-προολυμπιακό τουρνουά.

Η Τουρκία παρατάχθηκαν χωρίς τους Σκότι Γουίλμπεκιν και Σέιν Λάρκιν στο προ-προολυμπιακό τουρνουά (μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μόνο έναν εκ των δύο), κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την ήττα στον τελικό από την Κροατία και τον αποκλεισμό τους από το προολυμπιακό τουρνουά. Και αυτό οδηγεί σε συνέπειες.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, οι δύο νατουραλιζέ γκαρντ κλήθηκαν σε απολογία από την τουρκική Ομοσπονδία, αφού θα πρέπει να αποδείξουν ότι οι τραυματισμοί τους ήταν αρκετά σοβαροί για να τους κρατήσουν εκτός διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι αμφότεροι επικαλέστηκαν ενοχλήσεις στο γόνατο, με την Φενέρμπαχτσε μάλιστα να υπερασπίζεται με ανακοίνωσή της τον Γουίλμπεκιν λόγω των δηλώσεων του Εργκίν Αταμάν που άφηνε αιχμές για την απουσία των δύο γκαρντ.

Μένει να φανεί ποιες θα είναι οι συνέπειες σε περίπτωση που η τουρκική Ομοσπονδία θεωρήσει ότι τα επιχειρήματα κάποιου εκ των δύο γκαρντ - ή και των δύο γκαρντ - δεν θεωρηθούν αρκετά σοβαρά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ FIBA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ