EUROLEAGUE

Τουντσερί: "Μείναμε ζωντανοί..."

Τουντσερί: "Μείναμε ζωντανοί..."

Ο αρχηγός της Εφές, Κερέμ Τουντσερί μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη των Τούρκων επί του Ολυμπιακού, αλλά και το τέταρτο παιχνίδι στη σειρά των πλέι οφ.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Βασίλης Δελής

Η Εφές κατάφερε να βάλει τέλος στο 2-0 του Ολυμπιακού, καθώς νίκησε στην Τουρκία τους Πειραιώτες και μείωσε σε 2-1 τη σειρά των πλέι οφ.

Η ομάδα του Οκτάι Μαχμουτί επικράτησε των "ερυθρολεύκων" και τονώθηκε ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας. Η επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για αύριο (18/04) και όλοι πλέον έχουν στρέψει εκεί την προσοχή τους.

Ο αρχηγός των Τούρκων, Κερέμ Τουντσερί μίλησε στο Sport24.gr για την άκρως σημαντική και... ζωτικής σημασίας νίκη επί του Ολυμπιακού που επέτρεψε στην Εφές να διατηρήσει τα όνειρα της για την πρόκριση της στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου.

" Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Το χρειαζόμασταν. Μπήκαμε δυνατά από τα πρώτα λεπτά και καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, μειώνοντας τη σειρά σε 2-1", ήταν τα πρώτα λόγια του Τουντσερί, το οποίο πετύχαμε έξω από το "Αμπντί Ιπεκτσί" και πρόσθεσε:

" Στα προηγούμενα ματς που δώσαμε στην Ελλάδα δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Είχαμε πολλά άστοχα σουτ από τη γραμμή του τριπόντου που δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε τη νίκη. Στην έδρας, όμως παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι και φτάσαμε σε μία σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας. Αυτό, πάντως δεν είναι τίποτα. Σημαίνει απλά ότι παραμείναμε ζωντανοί".

Στη συνέχεια ο Τούρκος γκαρντ είπε: " Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Υπάρχει κι άλλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και πάλι για να τον αντιμετωπίσουμε. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, όπως και κανένα σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε. Στρέφουμε την προσοχή μας μόνο στον επόμενο αγώνα. Δεν θέλουμε να κάνουμε σενάρια, αν κερδίσουμε ή αν χάσουμε. Υπάρχει ακόμα ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε".

Τέλος, ο Τουντσερί μίλησε και για την παρουσία του κόσμου, ο οποίος βοήθησε την Εφές να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. " Η ομάδα δεν έχει τμήμα ποδοσφαίρου, όπως για παράδειγμα η Φενέρμπαχτσε ή στη χώρα σας ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός για να έχει μεγάλες μάζες που να την υποστηρίζουν.

Οι υπάρχουν, όμως πολλοί που αγαπούν την Εφές και ο κόσμος σήμερα (σ.σ: χθες) ήταν εξαιρετικός και μας βοήθησε πάρα πολύ να πάρουμε τη νίκη. Τον ευχαριστούμε και τον θέλουμε δίπλα μας και στο επόμενο παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ