EUROLEAGUE

Τοπσακάλ: ''Γι' αυτό έφυγε ο Βουγιούκας''

Τοπσακάλ: ''Γι' αυτό έφυγε ο Βουγιούκας''

Ο Κεν Τοπσακάλ είναι μέλος της διοίκησης της Γαλατάσαραϊ. Και η αλήθεια είναι ότι είχε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα να πει όσον αφορά την κατάσταση στην ομάδα, αυτούς που έφυγαν κι αυτούς που μένουν. Όπως ο Έρτσεγκ.

Η Γαλατά άλλαξε άρδην εικόνα στο ρόστερ της, μιας και αποχώρησαν οι Βουγιούκας, Αραντόρι και Τζαγουάι. Σήμερα (15/12) οι Τούρκοι επρόκειτο να καταβάλουν μέρος των οφειλομένων αφού σε διαφορετική περίπτωση, θα είχαν νέα προβλήματα.

Ο Κεν Τοπσακάλ, μέλος της διοίκησης της Γαλατάσαραϊ, μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εσχάτως στο εσωτερικό του οργανισμού, τονίζοντας με νόημα πως ουδείς άλλος θα αποχωρήσει. Παράλληλα εξήγησε τους λόγους που αποχώρησαν οι Βουγιούκας, Αραντόρι και Τζαγουγάι ενώ δηλώνει αισιόδοξος πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα φτάσει ξανά ως τους τελικούς του πρωταθλήματος και θα κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη.

''Ουδείς άλλος παίκτης θα αποχωρήσει από τη Γαλατάσαραϊ! Μιλήσαμε με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, καταθέσαμε τις προτάσεις μας και συμφωνήσαμε για τον τρόπο καταβολής των δεδουλευμένων. Οι φήμες λένε ότι ο Αρόγιο και ο Έρτσεγκ θα φύγουν από τη Γαλατά. Δεν είναι αλήθεια! Συνεχίζουν μαζί μας. Θα μπορούσαμε να πείσουμε τον Βουγιούκα, τον Αραντόρι και τον Τζαγουάι να μείνουν μαζί μας όμως τους αφήσαμε να φύγουν, γιατί δεν μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι γεγονός ότι συμφωνήσαμε με όλους τους παίκτες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής και τους καταβάλαμε μέρος των χρημάτων τους.

Επαναλαμβάνω, ο Νόλαν, ο Βουγιούκας, ο Αραντόρι και ο Τζαγουάι αποχώρησαν από τη Γαλατάσαραϊ επειδή απλώς δεν μπορούσαν να παίξουν αρκετά καλά για να μείνουν μαζί μας. Οι παίκτες που έμειναν στο ρόστερ είναι εκείνοι που θα βοηθήσουν τον οργανισμό να ορθοποδήσει. Θα προσθέσουμε κάποιους νεαρούς παίκτες στο ρόστερ, οι οποίοι θα έχουν αυξημένες αρμοδιότητες. Τον Ιανουάριο θα αποκτήσουμε νέους παίκτες. Πιστεύω ότι θα είμαστε ξανά στους τελικούς και θα πετύχουμε στην Ευρώπη. Είτε στην Euroleague, είτε στο EuroCup''.

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ