ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τόντιτς: "Μπορούμε να τα καταφέρουμε"

"Με τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε να τα καταφέρουμε" τόνισε στην πρώτη του προπόνηση ο Τόντιτς

"Γνωρίζω ότι οι δυο ομάδες της πόλης έγιναν μια και αυτό το θεωρώ σημαντικό, αφού θα είναι δυνατή και ανταγωνιστική και θα έχει όλο τον κόσμο στο πλευρό της" ήταν τα πρώτα λόγια του νέου αποκτήματος των "πορτοκαλί'.

"Ξέρω το ελληνικό πρωτάθλημα και εκτιμώ ότι όταν έρθουν και τα υπόλοιπα παιδιά που περιμένουμε, τότε όλοι μαζί με σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Το πρωτάθλημα είναι σκληρό και ανταγωνιστικό, αλλά με την βοήθεια των φιλάθλων μας, που τους θέλουμε να είναι δίπλα μας σε κάθε αγώνα, μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Από κει και πέρα, το πρωί της Κυριακής αναμένεται στην Λάρισα ο Αμερικανός φόργουορντ Ντάστιν Σάλσμπερι, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία, ενώ μόλις διευθετηθεί και το θέμα της βίζας θα έρθει στην Θεσσαλική πόλη και ο Μάρκο Πόποβιτς, προκειμένου να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας και με όλο το υλικό ο Βαγγέλης Κουτσουκέρας να δουλέψει απερίσπαστος, προκειμένου να είναι ο Γ.Σ. Ολύμπιας Λάρισας έτοιμος για τις επίσημες υποχρεώσεις του.



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ