ΙΚΑΡΟΣ

Τόμπσον: "Πληροφορίες απ΄τον Τσίλντρες"

Τόμπσον: "Πληροφορίες απ΄τον Τσίλντρες"

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ίκαρου μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά του που θα αγωνιστεί στην Ελλάδα. Μάλιστα, όπως ξεκαθάρισε, πήρε πληροφορίες από τον Τζος Τσίλντρες.

Ο Ντίον Τόμπσον θα βιώσει την ευρωπαϊκή εμπειρία στον Ίκαρο και μίλησε για την απόφασή του να αγωνιστεί στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει από ποιον Αμερικανό πήρε πληροφορίες για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο νέος παίκτης του Ικάρου Καλλιθέας παραμένει στη Βόρεια Καρολίνα, οπού καθημερινά γυμνάζεται στις εγκαταστάσεις των «Ταρ Χιλς», ενώ από την Τετάρτη θα επιστρέψει στο σπίτι του στη Καλιφόρνια, οπού έχει γεννηθεί και μεγαλώσει.

Σε ένα από τα "διαλείμματα" του ο 22χρονος άσος μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας, για τη μετακίνηση του στον Ίκαρο Καλλιθέας. "Νιώθω πολύ ωραία. Είμαι ένας ρούκι και για μένα είναι πολύ σπουδαίο που στη πρώτη μου σεζόν ως επαγγελματίας, πηγαίνω σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, οπού υπάρχει μεγάλος σεβασμός και αγάπη για το μπάσκετ. Βρίσκομαι στο ξεκίνημα της καριέρας μου και πιστεύω πως έχω κάνει τη καλύτερη δυνατή επιλογή", τόνισε ο Τόμπσον.

Ο Τόμπσον αναγνώρισε πως δεν ήξερε πολλά για τον Ίκαρο, αλλά διευκρίνισε πως... " έχω μάθει πως αν και παίζει για πρώτη φορά στη πρώτη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος, είναι μια πολύ σοβαρή και αξιόπιστη ομάδα. Οι άνθρωποι του με προσέγγισαν με εξαιρετικό τρόπο και νιώθω πολύ καλά με την επιλογή μου, τηνοποία όπως είπα θεωρώ τη καλύτερη δυνατή".

Οι πληροφορίες του Τσίλντρες!

Από ποιον πήρε πληροφορίες για το Ελληνικό μπάσκετ; «Από τον Τζος Τσίλντρες», αποκάλυψε ο απόφοιτος του Νορθ Καρολάινα και εξήγησε: " Μέχρι πρότινος είχαμε τον ίδιο ατζέντη (σ.σ. Τζιμ Τάνερ) και ο Τζος είναι από τη Καλιφόρνια όπως κι εγώ. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και για μένα ήταν μεγάλη χαρά που μου έδωσε μερικές συμβουλές.

Μου είπε ότι η μετάβαση από το κολεγιακό πρωτάθλήμα στο Ελληνικό θα είναι ομαλή, καθώς στην Ελλάδα οι παίκτες και οι προπονητές ξέρουν πολύ καλά το άθλημα και θα με βοηθήσουν να γίνω καλύτερος. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Επίσης μου είπε ότι η ζωή στην Αθήνα είναι πολύ καλή και ότι δεν θα δυσκολευτώ να προσαρμοστώ από το Αμερικανικό στιλ".

Όσο για το τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτόν; "Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλέψω σκληρά, ώστε κάθε μέρα να βελτιώνομαι. Ακόμα είμαι πολύ νέος και νιώθω ότι έχω πολλά να μάθω και ότι μπορώ να γίνω πολύ καλύτερος. Αυτό θα συμβεί μόνο αν δουλεύω κάθε μέρα και ακούω τους προπονητές μας".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ