ΑΕΚ

Τόμπσον: "Πάνω από όλα η ομάδα"

Η Ένωση συμφώνησε με τον Περικλή Δορκοφίκη. "Πάνω από όλα η ομάδα" δηλώνει ο Ντι Τζέι Τόμπσον (vids)

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο επίσημο site της Ένωσης για τον Αμερικανό γκαρντ "ο Κώστας Φλεβαράκης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ είχε δημιουργήσει στο μυαλό του τη νέα ομάδα. Και στη θέση του πλέι μέικερ είχε τοποθετήσει τον Αμερικανό πλέι μέικερ, τον Ντι Τζέι Τόμπσον. Έναν παίκτη με εξαιρετικές επιθετικές επιδόσεις, με εκρηκτικότητα αλλά και καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Ένας πλέι μέικερ που μπορεί να "αποκοιμίσει" τον αντίπαλό του και να βρει διαδρόμους προς το αντίπαλο καλάθι".

Από τη μεριά του ο βραχύσωμος άσος του "δικεφάλου" τόνισε: "Αναμφισβήτητα, νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που θα συμμετέχω σ’ ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ήταν προτεραιότητά μου να μετακομίσω στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, γεγονός που το είχα τονίσει και στον προπονητή μου, τον κ. Φλεβαράκη. Η επιθυμία μου ήταν έντονη και είμαι ικανοποιημένος που έγινε πραγματικότητα.

Δεν μπορώ να πω τι πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας από εμένα, ωστόσο, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δίνω το 100% των αγωνιστικών μου δυνατοτήτων, είτε στην επίθεση, είτε στην άμυνα. Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα".




Ακολουθεί ο Δορκοφίκης

Η αρχή έγινε με τους Κυριακόπουλο και Τόμπσον κι αφού έκλεισε η θέση "1" σειρά... παίρνει η φροντ-λάιν. Λέγεται μάλιστα ότι ο Περικλής Δορκοφίκης θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα φορέσει τα "κιτρινόμαυρα". Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε μια πρώτη συμφωνία, ενώ η ανακοίνωση της μεταγραφής δεν αποκλείεται να γίνει την Τρίτη.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους στόχους ο Κώστας Φλεβεράκης από τη Λετονία όπου βρίσκεται (με την εθνική Σουηδίας) εξετάζει αρκετές λύσεις από την ελληνική αγορά, αλλά και περιπτώσεις Αμερικανών σέντερ.

Όσο για τους Νίκο Χατζή και Δημήτρη Παπανικολάου; Επικρατεί... στασιμότητα στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, καθώς αμφότεροι -όπως κι ο Μπάμπης Καραμανλής- βρίσκονται εκτός Αθηνών.

Συγχαρητήρια στην Εθνική Εφήβων


Όπως αναφέρεται στο επίσημο site της ομάδας: "Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ, εξάλλου, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια για την εθνική ομάδα των Εφήβων, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στον Πύργο".

Προσπάθειες για τα Άνω Λιόσια

Εκτός από το κλειστό του Σπόρτιγκ η Ένωση εξετάζει και άλλες εναλλακτικές για την έδρα που θα χρησιμοποιεί την επόμενη περίοδο. Οι "κιτρινόμαυροι" που ήδη έχουν εισπράξει αρνητική απάντηση για το Περιστέρι, αναμένεται να συναντηθούν με τον δήμαρχο Άνω Λιοσίων, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο... επιστροφής στο κλειστό της Ζωφριάς.

Το σόου του Τόμπσον στο πολωνικό all-star game



Ο... εντυπωσιακός Ντι Τζέι Τόμπσον

























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ