ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τόμιτς: "Το τελευταίο τρένο για το ΝΒΑ"

Τόμιτς: "Το τελευταίο τρένο για το ΝΒΑ"

Ο Άντε Τόμιτς μιλά για πρώτη φορά, για την απόφαση του να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ τη νέα αγωνιστική περίοδο. τι λέει για την Μπαρτσελόνα.

Δεν αποκάλυψε ακριβώς, το μεγαλύτερο μυστικό, διότι η διάθεση του Άντε Τόμιτς να κάνει το ταξίδι για το ΝΒΑ έγινε γνωστή, όταν απέκτησε (φέτος) εκπρόσωπο στις ΗΠΑ, προκειμένου να δει πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Οι Utah Jazz έχουν τα δικαιώματα του και όλη την καλή διάθεση να τον εντάξουν στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον αντιπρόεδρο Walt Perrin να 'χει ενημερώσει σχετικά.

Το Sport24.gr άλλωστε, σας είχε διευκρινίσει από τις 23/2 πως ο Τίμπορ Πλάις δεν ήταν ο "μπλαουγκράνα" που ήθελαν οι "Μορμόνοι" -ήταν η ημέρα που είχε προκύψει αυτή η φήμη.

Ο Κροάτης έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα που διαθέτει option ανανέωσης, για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Μπορεί να ελευθερωθεί έναντι κάποιου αντιτίμου.

Εν πάση περιπτώσει, σε συνέντευξη που έδωσε ο πρωταγωνιστής της ιστορίας στην Mundo Deportivo, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες εξηγώντας ότι " ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα για κάτι. Όλα είναι "ανοιχτά" και όλα είναι πιθανά. Προς το παρόν, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω".

Ο δημοσιογράφος επέμεινε, ρωτώντας τον αν είναι όνειρο για εκείνον να πάει στο ΝΒΑ. "Σ τα 28 μου θεωρώ ότι έχω ένα τελευταίο τρένο, με προορισμό το ΝΒΑ. Αλλά στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει κάτι άλλο". Επί της Αμερικής. Γιατί "σ υζητώ με την Μπαρτσελόνα το ενδεχόμενο να μείνω ένα ακόμα χρόνο, υπογράφοντας από τώρα. Υπάρχει όμως, το ΝΒΑ. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν".

Και τώρα μπορείτε να καταλάβετε, γιατί οι "μπλαουγκράνα" έτρεξαν να κλείσουν έναν σέντερ για τη νέα σεζόν. Όχι όποιον κι όποιον, αλλά τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, όπως σας ενημέρωσε πρώτο το Sport24.gr.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ