ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τόμιτς: "Ελέγξαμε το ρυθμό σε όλο το ματς"

Τόμιτς: "Ελέγξαμε το ρυθμό σε όλο το ματς"
Τόμιτς

Ο βοηθός τεχνικού του Ολυμπιακού, Μίλαν Τόμιτς, υποστήριξε ότι οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τον έλεγχο του ρυθμού σε άμυνα κι επίθεση, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η καλή δουλειά που έγινε σε άμυνα κι επίθεση, η απόλυτη εφαρμογή του αρχικού πλάνου αλλά κι διατήρηση χαμηλών τόνων μετά την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα, ήταν τα κλειδιά της νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με το βοηθό προπονητή των "ερυθρολεύκων", Μίλαν Τόμιτς.

"Πιστεύω ελέγξαμε το παιχνίδι 40 λεπτά αμυντικά και επιθετικά, κι αυτό δείχνει και το σκορ, δεν θυμάμαι αν μας πέρασε ο Παναθηναϊκός. Κλείσαμε στο πικ εν ρολ τον Διαμαντίδη και με το χεντς αουτ. Κάναμε αρκετά καλή δουλειά στην επίθεση. 'Όλο το πλάνο εφαρμόστηκε 100 τοις εκατό και ως αποτέκεσμα ήρθε, η νίκη. Στην επίθεση όποτε μπορούσαμε τρέξαμε και όταν δε μας έβγαινε γρήγορο καλάθι είχαμε υπομονή.

Δεν είναι εύκολο, είναι δύσκολο. Το είχα πει και μετά τη νίκη στη Βαρκελώνη, οι παίκτες έχουν εικόνα, είναι έμπειροι και είπαμε μετά την πρόκριση με την Μπαρτσελόνα να κρατήσουμε σε χαμηλούς τόνους κι αντιδράσαμε καλά."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ