ΑΡΗΣ

Τολιόπουλος: "Δώσαμε και την ψυχή μας, αυτό είναι που μας χαρακτηρίζει"

Ο Βασίλης Τολιόπουλος
Ο Βασίλης Τολιόπουλος INTIME SPORTS

Ο πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης του Άρη επί του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΟΑΚΑ (73-70) μίλησε στον απόηχο της αναμέτρησης τόσο για το σπουδαίο διπλό της ομάδας του, όσο και για την δική του εμφάνιση στο παρκέ.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έκρινε σε μεγάλο βαθμό την τεράστια νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού AKTOR (73-70), σημειώνοντας τρία καθοριστικά τρίποντα στην τέταρτη περίοδο, με συνολική συγκομιδή 12 πόντους, 4 τρίποντα και 5 ασίστ.

Ο 28χρονος γκαρντ στάθηκε στην αυταπάρνηση που έδειξε η ομάδα του και στην δική του απόδοση στον αγώνα.

"Τεράστια νίκη. Δεν μπορώ περιγράψω πόσα συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα. Δώσαμε και την ψυχή μας. Δώσαμε πάνω από το 100% και πάλι. Είναι τεράστια νίκη. Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο μεγάλη είναι" τόνισε αρχικά ο πρωταγωνιστής της σπουδαίας επικράτησης του Άρη, για να συμπληρώσει:

"Σίγουρα δεν πάμε ποτέ να χάσουμε. Αυτή είναι η ταυτότητά μας, θέλουμε πάντα να παλεύουμε τα μεγάλα ματς. Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς μεθαύριο και σίγουρα θέλαμε να κάνουμε συντήρηση, αλλά μας πήγε καλά το παιχνίδι και βρεθήκαμε στο +19. Η άμυνά μας, η νοοτροπία μας, το να παίζουμε πάνω από το όριο και να βγάζουμε ψυχή με όποιον και να παίζουμε είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει.

Δεν σκέφτομαι τα προηγούμενα σουτ που έχασα. Ήξερα πως είμαι σε ημέρα διαχείρισης, όμως στο τέλος ήταν οι στιγμές μου που προσπαθώ να παίρνω την καλύτερη απόφαση" δήλωσε ενδεικτικά ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Το VIDEO με τις δηλώσεις του Τολιόπουλου:

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ