ΟΠΑΠ FINAL 8

Το ξέσπασμα του Αταμάν σε τάιμ άουτ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Betsson: "Μην παίζετε streetball, παίξτε μπάσκετ"

Το ξέσπασμα του Αταμάν σε τάιμ άουτ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Betsson: "Μην παίζετε streetball, παίξτε μπάσκετ"
PRINTSCREEN

Η ΕΟΚ παρουσίασε την παρακάμερα του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και την ΑΕΚ Betsson, με το ξέσπασμα του Εργκίν Αταμάν σε τάιμ άουτ να ξεχωρίζει στο VIDEO της Ομοσπονδίας.

Η πρώτη μέρα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ ολοκληρώθηκε και η ΕΟΚ παρουσίασε την παρακάμερα του Παναθηναϊκός AKTOR - ΑΕΚ Betsson, όπου οι πράσινοι πήραν το εισιτήριο για την τετράδα του Final Eight.

Από το VIDEO που δημοσίευσε η Ομοσπονδία ξεχωρίζει το ξέσπασμα του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο των πρασίνων, όταν σε τάιμ άουτ, θέλοντας να αφυπνίσει τους παίκτες του, φώναξε "μην παίζετε streetball, παίξτε μπάσκετ".

Από την παρακάμερα δεν απουσιάζουν πλάνα από το παιχνίδι, αλλά και από τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες στα Δύο Αοράκια.

Δείτε εδώ την παρακάμερα του παιχνιδιού:

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ