EUROLEAGUE

Το τζάμπα... πέθανε!

Το τζάμπα... πέθανε!

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς είναι ενθουσιασμένος που οι παίκτες του θα πάρουν και άλλες παραστάσεις στη Euroleague, την οποία χαρακτήρισε ως "την καλύτερη σχολή μπάσκετ, στην Ευρώπη". Υπήρχε όμως, και ένα αλλά...

Λόγος για να μη χαμογελά ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, δεν υπάρχει. Αφενός η Παρτίζαν προκρίθηκε (από το πουθενά) στο ΤΟΡ16 της Euroleague, αφετέρου έπεσε στον όμιλο... όπου δεν είναι οι πάντες και άρα έχει ελπίδες. Στο μυαλό του βέβαια, το πιο σημαντικό είναι ότι "θα έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι,... με το αζημίωτο".

Κατ' αρχάς διευκρίνισε πως " όσοι προκρίθηκαν στους 16, εκπροσωπούν την αφρόκρεμα της Ευρώπης. Φυσικά όλα τα παιχνίδια θα είναι χάρμα ιδέσθαι για τους φιλάθλους. Θα δουν 14 ματς μεταξύ των πιο δυνατών αντιπάλων. Το βέβαιο είναι ότι το κίνητρο των παικτών θα είναι τεράστιο στην προετοιμασία για κάθε αγώνα, αλλά και κατά τη διάρκεια του εκάστοτε παιχνιδιού".

Η μεγαλύτερη αλήθεια που είπε ήταν ότι "αν θες να γίνεις πρωταθλητής, πρέπει να νικήσεις πρωταθλητές. Είναι σημαντικό ότι προχωρήσαμε, γιατί αυτό θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Ως σύλλογος έχουμε τη δυνατότητα να λύσουμε μέρος των οικονομικών μας προβλημάτων, γιατί θεωρώ δεδομένο ότι ο κόσμος που θα έλθει στα ματς θα είναι περισσότερος, δεδομένης της μεγαλύτερης δυναμικής. Ελπίζω ότι το αυτό θα ισχύσει και για τους σπόνσορες".

Δοθείσας της ευκαιρίας ενημέρωσε πως ενδέχεται να αφιχθούν νέοι παίκτες " αν φυσικά βρούμε κάτι που να αξίζει, που να μας κάνει πιο δυνατός και να μπορούμε να το πληρώσουμε. Στα υπέρ μας είναι το γεγονός ότι όποιος έλθει μπορεί να γίνει καλύτερος, πιο δυνατός μέσω του ΤΟΡ16. Δεν υπάρχει καλύτερο σχολείο στην Ευρώπη από τη Euroleague, ειδικά από το ΤΟΡ16 και μετά. Βέβαια, στην Ευρώπη δεν υπάρχουν πια δωρεάν σχολές, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε για την εκπαίδευση των παικτών μας, για τη βελτίωση του επιπέδου μας".

Από τον όμιλο στον οποίον τοποθετήθηκαν οι Σέρβοι ο "Ντούλε" ξεχώρισε " τη Ρεάλ, για όσα έκανε στην κανονική περίοδο. Το δίχως άλλο, ο κόσμος του Βελιγραδίου θα έχει την ευκαιρία να δει εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Θα ήταν χρήσιμο να μη ξεχνά πως όσοι βρέθηκαν στο ΤΟΡ16, είναι υψηλού επιπέδου".

Το πρόγραμμα ανοίγει για την Παρτίζαν με τη "βασίλισσα", στις 2 ή 3 του Γενάρη.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ