ΑΡΗΣ

Το τρίπτυχο του Μίνιτς

Το τρίπτυχο του Μίνιτς
INTIME SPORTS

Ο Άρης θα ψάξει να διευρύνει αύριο το νικηφόρο του σερί στην Χαλκίδα κόντρα στον Ίκαρο στο κυνήγι της 6ης θέσης της κανονικής περιόδου. Παρών και ο Τζέρεμι Χαντ.

Με παρόντα τον Τζέρεμι Χαντ ο Άρης θα ψάξει να διευρύνει αύριο το νικηφόρο του σερί στην Χαλκίδα κόντρα στον Ίκαρο στο κυνήγι της 6ης θέσης της κανονικής περιόδου.

Ο Μίλαν Μίνιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τον Σέρβο τεχνικό να ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μία πρωινή προπόνηση και ακολούθως η αποστολή αναχώρησε οδικώς για την Χαλκίδα.

Ο προπονητής του Άρη Μίλαν Μίνιτς επεσήμανε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αυριανή αναμέτρηση: "Προηγήθηκε μία εβδομάδα, η οποία ξεκίνησε με μικροπροβλήματα, του Γκίκα, του Βεζένκοβ και του Μήτογλου, αλλά από το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης και μετά, είχαμε προπονήσεις με καλό αγωνιστικό ρυθμό και συγκέντρωση.

Παίζουμε απέναντι σε μία αθλητική και έμπειρη ομάδα, η οποία αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο, αλλά είναι εξίσου σημαντικό παιχνίδι για εμάς, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ψύχραιμοι και με καθαρό μυαλό, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού".

Από την πλευρά των παικτών, ο Ζήσης Σαρικόπουλος τόνισε τη σημασία της νίκης και για τις δύο ομάδες: "Το παιχνίδι με τον Ίκαρο θα είναι δύσκολο, γιατί ο αντίπαλος κυνηγά τη νίκη.

Είναι νοκ άουτ για τον Ίκαρο, αλλά το ίδιο είναι και για εμάς. Περιμένουμε ένα δυνατό ματς για 40 λεπτά. Εμείς θέλουμε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, γιατί ο αντίπαλός μας θέλει να τρέξει στο γήπεδο και πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να έχουμε υπομονή στην επίθεση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ