NBA

Το τράβηγμα της φανέλας από τον Ντράγκιτς τραυμάτισε τον ΝτιΒιντσέντζο

Ο ΝτιΒιντσέντζο δυσανασχετεί μετά από άστοχη προσπάθεια
Ο ΝτιΒιντσέντζο δυσανασχετεί μετά από άστοχη προσπάθεια Ⓒ 2021 MORRY GASH / ASSOCIATED PRESS

Ένα τράβηγμα της φανέλας από τον Γκόραν Ντράγκιτς ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό του Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, καθώς από αυτό προκλήθηκε "στρέψη του αστραγάλου και υψηλή πίεση στις μεσαίες δομές του" (VIDEO).

Η είδηση του τραυματισμού του Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, σόκαρε τους Μπακς. Ο βασικός σούτινγκ γκαρντ της ομάδας του Μιλγουόκι θα χάσει το υπόλοιπο των playoffs εξαιτίας μιας ρήξης συνδέσμων, θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το training camp της επόμενης περιόδου, προς το παρόν πάντως ο Μάικ Μπουντενχόλζερ και οι άνθρωποι του οργανισμού μπορούν να αισθάνονται θυμωμένοι με τον Γκόραν Ντράγκιτς.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό Basketball Biomechanics, ο Σλοβένος γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ τράβηξε τον ΝτιΒιντσέντζο από τη φανέλα στο Game 3 της σειράς, το βράδυ της Πέμπτης στην American Airlines Arena, με αποτέλεσμα να υπάρξει "στρέψη του αστραγάλου του και υψηλή πίεση στις μεσαίες δομές του". Είναι προφανές ότι ο Ντράγκιτς δεν ήθελε να τραυματίσει τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, είναι όμως πράγματι πιθανό να φέρει ευθύνη για το πρόβλημα του 24χρονο περιφερειακού.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ