ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το συγκινητικό "αντίο" του Ρέγες: "Άφησα την ψυχή μου κάθε στιγμή που ήμουν στο γήπεδο"

Ο Φελίπε Ρέγες σε συνέντευξη τύπου για την απόσυρσή του
Ο Φελίπε Ρέγες σε συνέντευξη τύπου για την απόσυρσή του PRINTSCREEN

Ο Φελίπε Ρέγες αποσύρθηκε επίσημα από τα παρκέ με μία συγκινητική συνέντευξη Τύπου, δηλώνοντας ότι έδωσε ό,τι είχε στο παρκέ, καθώς και ότι θέλει να επιστρέψει στο άθλημα αυτά που πήρε.

Ο Φελίπε Ρέγες αποχώρησε και επίσημα από τα παρκέ, παραθέτοντας μία συγκινητική συνέντευξη Τύπου για να πει το "αντίο" με τον δικό του τρόπο.

Ο σπουδαίος Ισπανός φόργουορντ/σέντερ συγκίνησε με τα λεγόμενά του, δηλώνοντας ότι άφησε και την ψυχή του στο παρκέ, καθώς και ότι θέλει να επιστρέψει στο άθλημα αυτά που του έδωσε.

Συγκεκριμένα ,ο Ρέγες δήλωσε στην αρχή: "Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους. Είναι δύσκολο. Είναι η στιγμή που δεν θέλει κανείς αθλητής να φτάσει. Απόλαυσα τα πάντα στο 100%. Άφηνα την ψυχή μου στο παρκέ κάθε στιγμή. Νιώθω περήφανος που φόρεσα την φανέλα των δύο μεγαλύτερων ομάδων στην Μαδρίτη και της εθνικής ομάδας.

Όλα στην ζωή κάποια στιγμή τελειώνουν και αν και το κεφάλι μου και το σώμα μου λέει ότι μπορώ να δώσω ακόμα πράγματα, ήρθε η ώρα. Θέλω να δώσω πίσω στο άθλημα αυτά που μου έδωσε. Δεν ξέρω από ποιο πόστο".

Κλείνοντας, ο Ρέγες δήλωσε: "Θα μου λείψουν οι συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια, η υπομονή τους και το πόσο νοιάζονταν, το πώς μου συμπεριφέρονταν και πώς ήμασταν ενωμένοι στα ταξίδια, όπου περνούσαμε εξαιρετικά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ρεάλ. Μου έμαθε πολλά. Έχω μάθει μεγαλύτερες αξίες από την κατάκτηση των τίτλοων. Με κάνατε καλύτερο παίκτη, αλλά πάνω από όλα καλύτερο άνθρωπο τα τελευταία χρόνια και προσπάθησα να το μεταδώσω αυτό και στους νεότερους".

Δείτε το VIDEO της Ρεάλ για το "αντίο" του Ρέγες:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ