NBA FINALS

Τo SPORT24 στην αποθέωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Το Μιλγουόκι "κάηκε" στην παρέλαση των παγκόσμιων πρωταθλητών Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι η σύζυγός του Μαράια στο πούλμαν της παρέλασης για την κατάκτηση του τίτλου του NBA 2020-2021 από τους Μιλγουόκι Μπακς, Μιλγουόκι | Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι η σύζυγός του Μαράια στο πούλμαν της παρέλασης για την κατάκτηση του τίτλου του NBA 2020-2021 από τους Μιλγουόκι Μπακς, Μιλγουόκι | Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 © 2021 JEFFREY PHELPS/ASSOCIATED PRESS

Τo SPORT24 βρέθηκε στην καρδιά των πανηγυρισμών των Μιλγουόκι Μπακς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Χάρης Σταύρου μετέφερε ζωντανά την αποθέωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των νέων πρωταθλητών του ΝΒΑ.

Οι Μπακς είναι οι νέοι πρωταθλητές του ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του επανέφεραν τα "Ελάφια" στην κορυφή ύστερα από 50 χρόνια, νικώντας 4-2 τους Φοίνιξ Σανς. Το SPORT24 είναι το μόνο ελληνικό Μέσο που βρέθηκε στο Μιλγουόκι για τους τελικούς και μετέφερε τα πάντα από τον ανεπανάληπτο θρίαμβο του Greek Freak.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Χάρης Σταύρου δεν θα μπορούσε να λείψει από τους πανηγυρισμούς των Μιλγουόκι Μπακς. Βρέθηκε, λοιπόν, στην καρδιά της παρέλασης στους δρόμους της πόλης και κάλυψε ζωντανά την αποθέωση του Γιάννη, του Θανάση, του Μίντλεντον, του Χόλιντεϊ, του Λόπεζ και των υπολοίπων πρωτεργατών αυτής της ιστορικής επιτυχίας.

Η παρέλαση από το Fox News

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που ανέδειξαν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

TAGS NBA FINALS NBA ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ