ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το σκέφτεται ο Μαλάκος

Ο Γιώργος Μαλάκος "ζυγίζει" όλα τα δεδομένα για την επόμενη περίοδο και παίρνει την απόφαση του

Μέχρι στιγμής στο στρατόπεδο των "πορτοκαλί" δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή εξέλιξη. Μόνο όταν κατέπεσε η εγγυητική επιταγή υπήρξε μια σειρά επαφών με εκπροσώπους και ανθρώπους της ομάδας, ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες η στασιμότητα πήρε και πάλι τη θέση της.
Ο ίδιος ο Γιώργος Μαλάκος εξετάζει όλα τα δεδομένα κι αφού εντατικοποιήσει τις συζητήσεις με υποψήφιους χορηγούς και επενδυτές θα πάρει τις αποφάσεις του.

Για το αν η Ολύμπια θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα "καίγονται" αρκετές ομάδες, όχι μόνο από την Α2, αλλά κι από... χαμηλότερες κατηγορίες. Κι αυτό γιατί αν οι Λαρισαίοι αποσυρθούν από το πρωτάθλημα (σ.σ δεν υπάρχει καμία πρόθεση για πώληση της θέσης), τότε θα πρέπει να ανέβει η Δάφνη (ως τρίτη) ή κάποια άλλη ομάδα στη θέση της, ξεσηκώνοντας ένα... μπαράζ αλλαγών, όπως την άνοδο του Αρκαδικού από τη Β' Εθνική.

Το πιθανότερο σενάριο είναι η Ολύμπια να μην πάρει μέρος στην Α1 και τη θέση της να πάρει -αντί της Δάφνης- ο Ηρακλής, που φαίνεται η πιο ισχυρή ομάδα (οικονομικά και διοικητικά) από αυτές τις Α2.




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ